یک فوتی و ۴ مصدوم در تصادف زنجیره‌ای محور شوش-اهواز

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز گفت: تصادف زنجیره‌ای در محور شوش-اهواز یک فوتی و چهار مصدوم برجای گذاشت.

مهران احمدی بلوطکی در گفت‌وگو با ایمنا اظهار کرد: در پی وقوع یک تصادف زنجیره‌ای بین سه خودروی سواری پراید، تیبا و نیسان در محور شوش به اهواز (حدفاصل الهایی تا سید عباس)، مرکز ارتباطات اورژانس ساعت ۰۶:۴۰ صبح روز _شنبه سوم آبان_ تماس اضطراری دریافت کرد.

وی افزود: با اعلام حادثه بلافاصله سه دستگاه آمبولانس از پایگاه‌های اورژانس به محل اعزام شد، در این سانحه چهار نفر از جمله سه مرد ۳۷، ۳۸ و ۴۸ ساله و یک زن ۴۵ ساله دچار مصدومیت شدند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز گفت: یک مرد حدود ۴۵ ساله بر اثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.

احمدی تصریح کرد: تیم‌های امدادی ضمن انجام اقدامات درمانی اولیه، مصدومان را برای ادامه درمان به مراکز درمانی منتقل کردند و بررسی علت حادثه توسط مراجع ذی‌ربط در دست انجام است.

کد خبر 917963

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.