پشتیبانی از ۵۰۰ هزار یتیم و محسن در کشور با حضور یک میلیون و ۷۵۰ هزار حامی

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) از کمک ۷۱۰ میلیارد ریالی به مددجویان استان اردبیل در سال گذشته خبر داد و گفت: ۴۶۰ واحد مسکن افتتاح و بیش از ۱۶۰۰ قلم لوازم ضروری زندگی به نیازمندان این استان اهدا شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، سیدمرتضی بختیاری امروز _پنجشنبه یکم آبان _در آئین افتتاح مسکن مددجویان اردبیل، از وجود ۵۰۰ هزار یتیم و محسن تحت حمایت در کشور خبر داد و اظهار کرد: یک میلیون و ۷۵۰ حامی از آن‌ها پشتیبانی می‌کنند و در سال گذشته ۷۱۰ میلیارد ریال در استان اردبیل به این گروه اختصاص یافت و در شش ماهه اول امسال نیز ۳۹۰ میلیارد ریال دیگر کمک شده است.

وی با اشاره به افتتاح ۴۶۰ واحد مسکن مددجویی و اهدای یک‌هزار و ۶۲۹ قلم لوازم ضروری به مددجویان، خدمت‌رسانی به مردم را وظیفه اصلی کمیته امداد دانست.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) بر استفاده از ظرفیت خیران برای حمایت از خانواده‌های نیازمند تأکید کرد و گفت: در استان اردبیل، ۲ هزار و ۲۳۶ یتیم و ۹۷۵ محسن تحت پوشش این نهاد هستند.

بختیاری با یادکرد علما و بزرگان اردبیل، به ویژه آیت‌الله موسوی اردبیلی و مشگینی، ادامه داد: امام خمینی تأکید داشت که انقلاب متکی به شخص نیست و دشمنان هرگز نخواهند توانست به آن آسیبی برسانند. بختیاری افزود: تمام تلاش‌های دشمنان در چهار دهه گذشته نه تنها نظام را ساقط نکرد، بلکه به انسجام ملی بی‌سابقه‌ای انجامید.

وی در پایان، خدمت به محرومان را رویکرد اصلی کمیته امداد عنوان کرد و افزود: ۴۶ هزار خانوار با جمعیتی بیش از ۹۴ هزار نفر در استان اردبیل تحت پوشش این نهاد هستند.

کد خبر 917697

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.