تاکید استاندار بر ظرفیت‌های منحصربه‌فرد گردشگری کهگیلویه‌و بویراحمد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تشریح ظرفیت‌های گردشگری و اقتصادی منحصر به فرد استان و همچنین چالش‌های جدی توسعه‌ای از بانک قرض‌الحسنه مهر ایران درخواست کرد تا در اختصاص تسهیلات به این استان، توجه ویژه‌ای داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به‌نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری، یدالله رحمانی در دیدار غلامرضا فتحعلی، مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به تشریح ظرفیت‌ها و چالش‌های توسعه استان پرداخت و اظهار کرد: نوع نگاه این بانک و تخصیص منابع قرض‌الحسنه نشان می‌دهد که هنوز کار خیر در مملکت جریان دارد، این رویکرد بسیار ارزشمند است و امیدواریم تداوم داشته باشد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری استان افزود: استان ما دارای ۳۰۰ اثر طبیعی، دوهزار اثر تاریخی و ۳۰۰ جاذبه مذهبی است، یک سوم جمعیت استان نیز از سادات هستند که خود ظرفیت فرهنگی و مذهبی منحصربه فردی محسوب می‌شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد به ظرفیت‌های اقتصادی استان اشاره کرد و گفت: در بخش نفت و گاز، ۲۵ درصد نفت کشور را تولید می‌کنیم و دومین تولیدکننده گاز هستیم، همچنین ۵۶ درصد استان پوشش جنگلی دارد و از معادن کمیاب و گیاهان دارویی غنی برخورداریم.

وی با بیان تناقض موجود در شاخص‌های توسعه، تصریح کرد: با وجود این ظرفیت‌ها، سهم اشتغال بخش کشاورزی از ۲۱ درصد به ۱۲.۸ درصد کاهش یافته است و تنها ۲۴۰ کیلومتر از ۶۵۰۰ کیلومتر راه‌های استان بزرگراه است و به شبکه آزادراهی کشور متصل نیستیم.

رحمانی شرایط جغرافیایی را یکی از موانع اصلی توسعه برشمرد و خاطرنشان کرد: ۸۰ درصد استان کوهستانی است و ۶۵ درصد اراضی دارای شیب بالای ۱۵ درصد هستند و پراکندگی جمعیت با هزار و ۶۴۳ روستا که ۹۲۳ مورد آن زیر ۲۰ خانوار هستند، ارائه خدمات را دشوار کرده است.

وی با اشاره به نیازهای مالی استان افزود: سپرده‌های بانکی استان تنها ۲۵ درصد متوسط کشوری است، برای جبران این شکاف، نیازمند حمایت ویژه نظام بانکی هستیم. در غیر این صورت، شکاف توسعه‌ای استان ادامه می‌یابد.

استاندار با اشاره به پروژه‌های نیمه‌تمام گفت: حدود ۵۰ طرح گردشگری نیمه‌تمام در استان داریم که به دلیل مشکلات تأمین مالی متوقف مانده‌اند. برخی از این پروژه‌ها تا شش سال در انتظار تأمین تسهیلات هستند.

وی با درخواست از بانک مهر ایران تصریح کرد: انتظار داریم با توجه به محرومیت استان و نرخ بالای جمعیت تحت پوشش نهادهای حمایتی که ۲۷ درصد، جمعیت هستند، در اختصاص تسهیلات به استان توجه ویژه‌ای شود، ما متعهدیم که از این تسهیلات در جهت توسعه پایدار استان استفاده کنیم.

کد خبر 917617

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.