حسین کارگر در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: پارک بیشه خزایی در محدوده بین پل مارنان و پل وحید بهعنوان یکی از فضاهای سبز قدیمی شهر که در سالهای گذشته مورد بیتوجهی قرار گرفته بود، اکنون با رویکردی نوین در حال توسعه و احیا است.
وی افزود: وسعت این پارک حدود ۵۲ هزار مترمربع است و طرح اولیه آن نزدیک به ۳۹ سال پیش آغاز شده بود. نخستین مرحله آزادسازی اراضی در سال ۱۳۶۵ انجام شد، اما بهدلیل مشکلات حقوقی و مالکیتی، پروژه برای سالها متوقف ماند تا اینکه در دوره جدید مدیریت شهری با همکاری مالکان، روند تملک و اجرای آن از سر گرفته شد.
مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان تصریح کرد: در مجاورت این پارک، محدودهای به مساحت ۱۳ هزار مترمربع وجود داشت که پیشتر به دلیل مباحث حقوقی رها شده و به فضای بیدفاع شهری تبدیل شده بود. این محدوده اکنون با کاربری زمینهای ورزشی و المانهای شهری در حال بازآفرینی است.
کارگر با اشاره به برآورد اولیه ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای احداث پارک بیشه خزایی گفت: تاکنون حدود ۱۲ هزار مترمربع پیادهرو و سه زمین ورزشی به مساحت ۳۳۵۰ مترمربع در این مجموعه احداث شده است. مسیر ورودی پارک به مساحت ۱۰۰۰ مترمربع تکمیل شده و سایر بخشها نیز در مراحل نهایی قرار دارد.
وی ادامه داد: فضاهای ورزشی این مجموعه شامل زمین فوتبال به مساحت ۲۳۰۰ مترمربع با ۸۰۰ متر چمن مصنوعی، زمین والیبال به مساحت ۷۰۰ مترمربع با ۱۷۰ مترمربع کفپوش، و زمین بازیهای همگانی طنابی به مساحت ۳۵۰ مترمربع است که همگی در آستانه بهرهبرداری قرار دارند.
مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان اضافه کرد: برای رفاه شهروندان، سه استراحتگاه در سطح پارک ساخته شده و همچنین اولین بازیکده نور اصفهان شامل شش بازی خلاق و سرعتی با اعتبار دو میلیارد تومان در این مجموعه نصب شده است.
کارگر از نصب ۱۲ نماد سنگی حاصل از سمپوزیوم سنگ اصفهان در پارک بیشه خزایی خبر داد و افزود: برای آسایش شهروندان، سرویسهای بهداشتی با ۱۴ چشمه در دو بخش مجزا برای بانوان و آقایان و در مساحت ۱۳۴ مترمربع احداث شده است.
وی با اشاره به توسعه زیرساختهای دسترسی گفت: دو پل روی مادی عبداللهخان در حاشیه پارک احداث شده و در بخش تأسیسات روشنایی نیز تمام کابلهای برق نصب شده است.
مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۱ پایه چراغ ۷ متری در زمینهای ورزشی و ۱۵۰ پایه چراغ ۳ متری در مسیرهای پیاده نصب شده و آماده بهرهبرداری است.
کارگر تاکید کرد: تاکنون بیش از ۹۸ درصد عملیات اجرایی پارک بیشه خزایی تکمیل شده و این مجموعه بهزودی به یکی از تفرجگاههای مهم و زنده منطقه پنج و غرب اصفهان تبدیل خواهد شد.


نظر شما