۴ مفقودی در جنگل شصت‌کلا پیدا شد / تلاش برای یافتن ۲ گمشده در علی‌آبادکتول ادامه دارد

سرپرست جمعیت هلال‌احمر گلستان از پایان موفقیت‌آمیز عملیات جست‌وجوی چهار مرد مفقودشده در جنگل‌های شصت‌کلا خبر داد و گفت: تلاش تیم‌های امدادی برای پیدا کردن دو مفقودی دیگر در علی‌آبادکتول همچنان ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان و به نقل از روابط عمومی هلال‌احمر استان، مرتضی سلیمی اظهار کرد: عصر روز جمعه گزارشی مبنی بر مفقودی دو مرد در منطقه کردآباد علی‌آبد به شماره اضطراری ۱۱۲ هلال‌احمر اعلام شد و بلافاصله دو تیم متشکل از هفت نجاتگر با یک دستگاه خودروی کمک‌دار سبک و یک دستگاه خودروی سواری به محل حادثه اعزام شدند و عملیات جست‌وجو ادامه دارد.

وی افزود: ساعت ۱۶ روز جمعه گزارشی مردمی و از طریق پلیس مبنی‌بر مفقود شدن چهار مرد حدوداً ۴۰ ساله در محدوده ارتفاعات جنگل شصت‌کلا، محدوده طرح جنگلداری و حوالی منطقه بنه‌گل‌محمد به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات (EOC) استان اعلام شد.

سرپرست جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: بلافاصله یک تیم عملیاتی سه‌نفره از پایگاه امدادونجات زیارت گرگان با یک دستگاه خودروی کمک‌دار سبک به منطقه اعزام شد و عملیات جست‌وجو با همکاری نیروهای مردمی آغاز شد و پس از ساعت‌ها جست‌وجوی مستمر در مناطق جنگلی، هر چهار نفر مفقودشده بامداد امروز، شنبه پیدا و پس از انتقال به منطقه امن، تحویل عوامل انتظامی شدند.

وی با بیان اینکه عملیات جست‌وجو در این حادثه ساعت ۰۳:۰۵ بامداد شنبه با موفقیت به پایان رسید، افزود: عملیات جست‌وجوی دو مفقودی دیگر در علی‌آبادکتول که شامگاه جمعه گزارش آن اعلام شده بود، همچنان با حضور تیم‌های امدادی هلال‌احمر در حال انجام است.

کد خبر 915952

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.