وزیر میراث‌ فرهنگی به مقام شامخ شهدای کردستان ادای احترام کرد

وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی، بعدازظهر امروز، چهارشنبه طی سفری استانی وارد سنندج شد و به مقام شامخ شهدای کردستان ادای احترام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، سیدرضا صالحی‌امیری بعدازظهر امروز _چهارشنبه بیست‌وسوم مهر_ در بدو ورود به شهر سنندج در گلزار شهدای بهشت محمدی حضور پیدا کرد و به مقام شامخ شهدای کردستان ادای احترام کرد.

این سفر دو روزه و با هدف بازدید از پروژه‌های شاخص گردشگری، بررسی ظرفیت‌های توسعه‌ای استان در سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و نیز بررسی میدانی روند اجرای طرح‌های در دست اقدام و نیمه‌تمام انجام می‌شود.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همچنین از پروژه گردشگری قشلاق _ گریزه بازدید خواهد کرد.

صالحی‌امیری در ادامه در نشست شورای اداری استان کردستان حضور پیدا می‌کند و با سرمایه‌گذاران و فعالان حوزه صنایع دستی و گردشگری استان نیز دیدار و گفت‌وگو خواهد داشت.

وزیر میراث‌فرهنگی، فردا پنجشنبه با حضور در شهرستان مریوان از چند طرح گردشگری و جاذبه فرهنگی و تاریخی این شهرستان نیز بازدید می‌کند.

کد خبر 915317

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.