انتخابات آینده تمام الکترونیک برگزار می‌شود

معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان با اشاره به تمام الکترونیکی بودن انتخابات آینده، بر لزوم پیگیری و تقویت زیرساخت‌های الکترونیکی و سرمایه اجتماعی برای افزایش مشارکت تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، اکبر صالحی، در ستاد انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا استان اصفهان نخستین ویژگی متمایزکننده این دوره از انتخابات را «تمام الکترونیکی» بودن آن دانست و گفت: از اکنون باید مراقب ایجاد اختلال در روند برگزاری انتخابات باشیم.

وی با بیان اینکه باید زیرساخت‌ها فراهم شود، امنیت انتخاباتی را یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها دانست و گفت: باید انتخابات الکترونیکی را از لحاظ تأمین تجهیزات قوی کرد هر چند گام اصلی، پیشگیری از هرگونه ایجاد اختلال در فضای سایبری در ایام انتخابات است.


بیشتر بخوانید: الکترونیکی شدن انتخابات شوراها موجب شفافیت و عدالت انتخاباتی می‌شود


صالحی دومین نکته کلیدی را تقویت سرمایه‌های اجتماعی عنوان کرد و گفت: برای تقویت سرمایه‌های اجتماعی از اکنون باید طرح و برنامه‌ریزی داشته باشیم، از این رو پیشنهاد می‌شود در سطح استان، کارگروه‌ها یا کمیته‌های فرهنگی و رسانه‌ای تشکیل شود.

وی افزود: باید راهکارهای افزایش مشارکت تأثیرگذار بررسی و به وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم رسیدگی شود.

معاون استاندار اصفهان سومین محور اقدام را «رصد اوضاع و اخبار انتخاباتی» برشمرد و از فرمانداران، بخشداران، شهرداران و شوراها خواست همکاری لازم را داشته باشند.

صالحی با اشاره به اینکه «ابلاغیه رسمی ستاد امنیت انتخابات» هنوز صادر نشده است، گفت: به‌محض ابلاغ، ستاد خود را تشکیل و پیش‌بینی‌های لازم را انجام خواهیم داد.

کد خبر 914792

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.