رفع تصرف موزه هنرهای معاصر اهواز پس از سال‌ها

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان از رفع تصرف موزه هنرهای معاصر اهواز با حکم قضایی و آغاز فرایند احیای این مجموعه خبر داد.

حسین براتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان با اشاره به اجرای حکم رفع تصرف موزه هنرهای معاصر اهواز اظهار کرد: این اقدام با حکم معاونت حقوق عامه دادستان استان و با همکاری مجموعه‌های انتظامی، قضائی و فرهنگی استان انجام شد تا گام نخست برای بازگرداندن این ظرفیت هنری به جایگاه واقعی خود برداشته شود.

وی افزود: موضوع موزه هنرهای معاصر از سال ۱۳۹۳ و پس از واگذاری مدیریت آن به بخش خصوصی با چالش‌هایی همراه و در نهایت موجب خروج مجموعه از کارکرد فرهنگی و هنری خود شد که با پیگیری‌های مستمر، امروز مرحله نخست رفع تصرف و صورت‌برداری از اموال به انجام رسید.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه فاز دوم این اقدام احیای زیرساخت‌ها و بازسازی موزه خواهد بود، ادامه داد: بر اساس توافق با قوه قضائیه و سایر دستگاه‌های مرتبط، مقرر شده است این هفته جلسه‌ای با حضور نمایندگان استانداری، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، اداره کل اقتصاد و دارایی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تأمین منابع مالی و تدوین طرح احیای موزه برگزار شود.

براتی تصریح کرد: کارکرد اصلی موزه در حوزه هنرهای تجسمی و رویدادهای فرهنگی تخصصی حفظ خواهد شد و امیدواریم با همکاری نهادهای مسئول، این مجموعه دوباره به پایگاه فعالیت‌های فرهنگی هنری استان تبدیل شود و کام جامعه هنری خوزستان را شیرین کند.

کد خبر 914098

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.