توجه به معیشت مردم از اولویت‌های اصلی مسئولان باشد

امام جمعه موقت بوشهر گفت: با وجود تلاش‌های صورت‌گرفته، ضروری است مسئولان در شرایط فعلی با برنامه‌ریزی دقیق‌تری برای بهبود وضعیت معیشت مردم، کنترل بازار و حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر و جوانان جویای کار اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حجت‌الاسلام یوسف جمالی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر بوشهر با اشاره به ضرورت توجه ویژه به معیشت مردم اظهار کرد: یکی از مباحث مهم امروز، کنترل بازار و کاهش فشار اقتصادی بر گروه.های آسیب‌پذیر و جوانانی است که در آستانه ازدواج هستند از این رو مسئولان باید با برنامه‌ریزی هدفمند بتوانند بخشی از آلام مردم را کاهش دهند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید نادر مهدوی و همرزمانش (شهیدان نبرد مستقیم با آمریکا در آبهای خلیج‌فارس) افزود: شهید مهدوی در دوران دفاع مقدس با مین به جنگ ناوهای دشمن رفت و امروز نیز اگرچه جنگ نظامی به پایان رسیده، اما میدان نبرد در عرصه دیگری ادامه دارد.

خطیب نماز جمعه بوشهر ادامه داد: امروز جنگ روایت‌هاست و دشمنان تلاش می‌کنند واقعیت‌ها را به‌گونه‌ای روایت کنند که افکار عمومی را منحرف کنند.

جمالی تصریح کرد: ما باید با برنامه‌ریزی فرهنگی و اقناع‌سازی نسل جوان، در مسیر روشنگری و مقابله با جنگ روایت‌ها گام برداریم تا شاهد ارتقای فرهنگی جامعه باشیم.

وی با اشاره به تحولات اخیر فلسطین گفت: رژیم صهیونیستی با وجود ادعاهای اولیه در حذف حماس و کوچاندن مردم غزه، در برابر مقاومت مردم فلسطین ناکام ماند و امروز ناچار به پذیرش آتش‌بس شده است.

امام جمعه موقت بوشهر اضافه کرد:مقاومت هوشمندانه حماس نشان داد که رژیم صهیونیستی پایبند هیچ اصل انسانی نیست و سرانجامی جز شکست و نابودی ندارد.

جمالی ضمن گرامیداشت مناسبت‌های پیش‌رو اظهار کرد: ۲۲ مهر روز جهانی استاندارد است که لازم است از تلاش فعالان این حوزه تقدیر شود.

وی تاکید کرد: ۲۳ مهر روز جهانی نابینایان و عصای سفید است که باید در طراحی شهری، معابر و ورودی ادارات شرایط مناسب‌تری برای رفت‌وآمد این عزیزان فراهم شود.

امام جمعه موقت بوشهر ۲۴ مهر، روز پیوند اولیا و مربیان را یادآور شد و گفت: خانواده، مدرسه و مسجد سه محور اصلی تربیت نسل آینده‌ هستند که باید در تعامل با یکدیگر عمل کنند.

حجت‌الاسلام جمالی با اشاره به مشکل کم‌آبی در برخی مناطق شهر بوشهر عنوان کرد: در بعضی محلات شهر تنها چند ساعت در شبانه‌روز آب در دسترس است و این وضعیت موجب سختی برای مردم شده است و مسئولان هرچه سریع‌تر برای رفع این مشکل اقدام کنند.

منبع: ایرنا

کد خبر 913769

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.