پایداری هوای گلستان تا ابتدای هفته آینده

مدیرکل هواشناسی گلستان از خروج سامانه بارشی از استان و تداوم پایداری جوی تا روز یکشنبه هفته آینده خبر داد و گفت: سامانه بارشی که از شب گذشته موجب وقوع رگبارهای پراکنده در سطح استان شده بود، از بامداد امروز از گلستان خارج شده و از امروز تا روز یکشنبه هفته آینده، هوای استان پایدار خواهد بود.

امان‌محمد کمالی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گلستان اظهار کرد: در بعدازظهر و شب روز پنجشنبه، افزایش ابر و بارش‌های خفیف و پراکنده به‌ویژه در نواحی کوهستانی استان پیش‌بینی می‌شود اما در سایر مناطق، آسمان غالباً صاف تا قسمتی ابری خواهد بود.

وی با بیان اینکه در مناطق مستعد، احتمال بروز پدیده گردوغبار نیز وجود دارد، افزود: همچنین از امروز افزایش دمای یک تا دو درجه‌ای در سطح استان را شاهد خواهیم بود.

مدیرکل هواشناسی گلستان درباره وضعیت دمایی استان گفت: بیشینه دمای هوای امروز در گرگان حدود ۲۷ تا ۲۸ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود و در مناطق شمالی و شرقی استان، بیشینه دما به ۲۹ تا ۳۰ درجه خواهد رسید، همچنین طی شب گذشته شهرستان گنبد با حداقل دمای ۱۴ درجه سانتی‌گراد، خنک‌ترین شهر استان بود.

وی ادامه داد: طی شب گذشته شهرستان گنبدکاووس با حداقل دمای ۱۴ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین نقطه استان بود و انتظار می‌رود در شب‌های آینده نیز دمای هوا در نواحی کوهستانی و سردسیر همچنان پایین‌تر از مناطق مرکزی و ساحلی باقی بماند.

کمالی با اشاره به احتمال بروز پدیده گردوغبار در برخی نقاط استان خاطرنشان کرد: در مناطق مستعد به‌ویژه در شرق و شمال استان به دلیل خشکی خاک و وزش بادهای محلی، احتمال وقوع پدیده گردوغبار در ساعات بعدازظهر وجود دارد، به شهروندان و به‌ویژه بیماران تنفسی توصیه می‌شود در صورت بروز گردوغبار از فعالیت در فضای باز خودداری کنند.

وی با اشاره به تأثیر شرایط فعلی بر بخش کشاورزی گلستان گفت: پایداری نسبی هوا و رطوبت مناسب خاک فرصت خوبی برای آغاز کشت‌های پاییزه فراهم کرده است، کشاورزان می‌توانند با رعایت اصول فنی و توصیه‌های کارشناسان جهاد کشاورزی از این شرایط برای انجام عملیات کاشت کلزا، چغندرقند پاییزه و سبزیجات استفاده کنند.

مدیرکل هواشناسی گلستان در پایان تأکید کرد: انتظار می‌رود تا ابتدای هفته آینده تغییر محسوسی در وضعیت جوی استان نداشته باشیم و تنها در ساعات شب پنجشنبه تا صبح جمعه شاهد افزایش ابر و احتمال بارش خفیف در ارتفاعات باشیم، از روز شنبه مجدداً شرایط جوی پایدار و دمای هوا روند افزایشی خواهد داشت.

کد خبر 913410

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.