آتش در مرتع «ملارکوه» آمل مهار شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری گفت: مأموران اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل با همراهی دیگر دستگاه‌های اجرایی و نیروهای داوطلب مردمی، موفق شدند حریق در مرتع «ملارکوه» بخش لاریجان را خاموش کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به نقل از روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان، علی باقری‌جامخانه اظهار کرد: از ساعت ۱۰:۰۰ روز گذشته _سه‌شنبه پانزدهم مهر_ چند نقطه از مرتع «ملارکوه» در بخش لاریجان دچار حریق شد و مأموران این اداره بلافاصله پس از دریافت گزارش، به محل اعزام شدند و اقدامات لازم برای کنترل و مهار آتش را آغاز کردند.

وی افزود: با توجه به صعب‌العبور بودن منطقه، پوشش علوفه و گون در سطح مرتع و وزش باد، پنج نقطه از مرتع گرفتار حریق شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری عنوان کرد: با تلاش مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی آمل و سرجنگلبانی لاریجان و همکاری بخشداری لاریجان، شهرداری‌های رینه و گزنک، محیط زیست، هلال احمر، شوراها و دهیاران روستاهای منطقه و جوامع محلی، حریق ساعت ۲۳:۰۰ شب گذشته به‌طور کامل مهار شد.

باقری‌جامخانه اضافه کرد: یک تیم از مأموران اداره منابع طبیعی شهرستان آمل، با هماهنگی اداره کل، هم‌اکنون در منطقه مستقر هستند تا از شعله‌ور شدن دوباره آتش زیر خاکستر جلوگیری کنند.

وی خاطرنشان کرد: بررسی‌های کارشناسان نشان می‌دهد عامل حریق انسانی بوده و در حال بررسی است که این حادثه عمدی یا سهوی بوده است.

کد خبر 913264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.