سازمان همیاری باید به موتور توسعه شهری و تولید ثروت تبدیل شود

استاندار فارس با ابراز امیدواری نسبت به عملکرد مدیریت جدید سازمان همیاری شهرداری‌های فارس گفت: انتظار می‌رود این مجموعه با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و نگاه علمی، به سازمانی هوشمند در مسیر تولید ثروت و حل مشکلات شهری تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، حسینعلی امیری امروز _چهارشنبه شانزدهم مهر_ در همایش مجمع عمومی سازمان همیاری شهرداری‌های فارس با تأکید بر نقش کلیدی این سازمان در توسعه استان اظهار کرد: سازمان همیاری باید با تمرکز بر حل مسائل شهری و اجرای برنامه‌های اساسنامه‌ای، نقش مؤثری در پیشرفت شهرستان‌ها ایفا کند.

وی با اشاره به ضرورت مدیریت علمی و کارشناسی در این نهاد افزود: تصمیم‌گیری‌ها باید هدفمند، زمان‌بندی‌شده و قابل ارزیابی باشند و از رویکردهای اتفاقی پرهیز شود.

استاندار فارس با ابراز امیدواری نسبت به عملکرد مدیریت جدید سازمان گفت: انتظار می‌رود این مجموعه با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و نگاه علمی به سازمانی هوشمند در مسیر تولید ثروت و حل مشکلات شهری تبدیل شود.

امیری همچنین با تاکید بر لزوم تعریف دقیق و هدفمند نقش‌ها در مسیر توسعه اظهار کرد: شهرداری‌ها باید از ظرفیت مولدسازی املاک دولتی برای تأمین منابع مالی پایدار استفاده کنند؛ پروژه‌هایی همچون قطعه هفت آزادراه شیراز–اصفهان و ورزشگاه پارس نمونه‌هایی از این ظرفیت هستند.

وی با اشاره به وجود املاک بلااستفاده در شهرستان‌ها، خواستار بهره‌برداری مؤثر از این دارایی‌ها شد و افزود: تمرکز بر درآمدهای پایدار باید در اولویت شهرداری‌ها قرار گیرد.

استاندار فارس در بخش دیگری از سخنانش به نقش مردم در مقابله با تهدیدات اخیر اشاره کرد و گفت: در جریان جنگ ۱۲ روزه، تلاش دستگاه‌های اجرایی و حضور مردم موجب ناکامی دشمن شد.

وی با اشاره به برنامه‌های وزارت اطلاعات درباره تهدیدات امنیتی تأکید کرد که دشمنان برای براندازی آمده بودند اما شکست خوردند.

امیری با اشاره به رفتار غیرقابل پیش‌بینی رژیم صهیونیستی اظهار کرد: ما در حالت دفاع مشروط قرار داریم و باید آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه تجاوز احتمالی داشته باشیم.

وی همچنین بر اجرای مصوبات شورای مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در زمان جنگ و پس از آن تأکید کرد و خواستار آسیب‌شناسی دقیق برای تقویت نقاط قوت و رفع ضعف‌ها شد.

استاندار فارس با اشاره به نیاز جامعه به نشاط و فضای شهری مناسب از شهرداری‌ها خواست در زمینه مبلمان شهری و برنامه‌های فرهنگی فعال‌تر باشند.

وی همچنین گفت: سهامداران سازمان همیاری باید مطالبه‌گر باشند و در آستانه انتخابات شوراها، شهرداری‌ها آمادگی لازم برای واگذاری مسئولیت‌ها را داشته باشند.

کد خبر 913253

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.