شهرداری کرج از درآمدهای ناپایدار عبور کند

عضو شورای اسلامی شهر کرج خواستار تحول اساسی در ساختار مالی شهرداری کرج شد و گفت: شهرداری کرج باید از نهاد هزینه‌بر به نهاد مولد تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز و به نقل از روابط عمومی شورای شهر کرج، حسین مهاجری در نطق پیش از دستور دویست و بیست و یکمین جلسه رسمی با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۴ از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «سال سرمایه‌گذاری برای تولید»، اظهار کرد: این نام‌گذاری پیام روشنی برای مدیریت شهری دارد؛ باید از اقتصاد ناپایدار شهری عبور و به سوی ساختار درآمدی پایدار حرکت کنیم؛ شهرداری‌ها باید نقش یک نهاد مولد را بازی کنند.

وی افزود: شهرداری کرج اگر می‌خواهد در قامت چهارمین کلان‌شهر کشور بدرخشد، نمی‌تواند بیش از این به عوارض ساخت‌وساز، ماده ۱۰۰ و فروش تراکم متکی باشد؛ این نوع درآمدها ناپایدار، زودگذر و مخل توسعه بلندمدت شهر هستند و سال‌هاست که به دلیل تکیه بر این منابع، با نوسان درآمد، بدهی، بی‌ثباتی نقدینگی و حتی تاخیر در پرداخت حقوق روبه‌رو شده‌ایم.

عضو شورای اسلامی شهر کرج با بیان اینکه «حقوق کارمند نباید گروگان فروش شهر باشد»، گفت: باید بتوانیم از محل خدمات شهری مولد، درآمد مستمر و قانونی برای پرداخت حقوق کارکنان و تامین هزینه‌های اداره شهر ایجاد کنیم اگر در گذشته سبد سرمایه‌گذاری شهری فعال شده بود، امروز دغدغه اصلی شهرداری مسئله تأمین حقوق نبود، بلکه این پرداخت‌ها بخشی از یک جریان مالی پایدار و قابل اتکا به شمار می‌رفت.

مهاجری تاکید کرد: فروش شهر پایان‌پذیر است، اما بهره‌برداری هوشمند از دارایی‌های شهری می‌تواند به یک منبع درآمد دائمی و مولد تبدیل شود و هر ریالی که امروز در مسیر سرمایه‌گذاری صرف می‌کنیم، فردا می‌تواند برای شهرداری درآمدزا باشد.

وی تاکید کرد: باید از منابع‌مان بهره‌برداری درازمدت و با برنامه کنیم، نه اینکه آن را به پایین‌ترین قیمت بفروشیم و آینده شهر را خرج امروز کنیم.

کد خبر 913079

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.