به گزارش خبرگزاری ایمنا، یونس بدیعی امروز _سهشنبه پانزدهم مهر_ پس از کسب پیروزی مقابل تیم هندبال هپکو اراک در چارچوب رقابتهای هفته دوم لیگبرتر هندبال مردان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تیم ما در هفته نخست این رقابتها آغاز به کار کرد و تمرینات کمی داشتیم، اما توانستیم همان تمرینات کم را انجام داده و پیروز این دیدار شویم و نتیجه زحماتمان را شاهد باشیم. از نیمه ابتدایی بر بازی سوار بودیم و در نهایت توانستیم در انتها پیروز شویم.
وی افزود: خدا به من کمک کرد تا در حد توانم به تیمم امروز کمک کنم و نتیجه آن پیروزی بود که بابت آن خدا را شکر میکنم.
دروازهبان تیم هندبال سپاهان نوین عنوان کرد: تیم ما دیر آغاز به کار کرد، اما تیم خوبی است چرا که شاکله اصفهان را در خود دارد و نتایج بسیار خوبی کسب میکند، هفته آینده با تیم فولاد مبارکه سپاهان بازی داریم و امیدوارم در آن دیدار هم تمامی نظرات مربی را در زمین پیاده کنیم.
به گزارش ایمنا، دو تیم هندبال سپاهان نوین اصفهان و هپکو اراک امروز _سهشنبه پانزدهم مهر_ با یکدیگر رقابت کردند و این دیدار در نهایت با پیروزی تیم هندبال سپاهان نوین اصفهان به پایان رسید.



نظر شما