به گزارش خبرگزاری ایمنا از تهران، مجتبی اقوامیپناه با اشاره به اینکه تهران در مسیر نظمبخشی به چهره شهری خود گامهای تازهای برداشته است اظهار کرد: ۱۱۴ محور در سطح پایتخت شناسایی شده است که نیاز فوری به ساماندهی دارد، از میان آنها ۵۸ نقطه بهطور ویژه از میدان ونک تا ولیعصر، تجریش و نازیآباد درگیر پدیده بساطگستری هستند.
وی با اشاره به دغدغه جدی شهروندان درباره بساطگستری در میدان ونک، افزود: پس از جمعآوری، بازگشت بساطگستران به این نقاط ممنوع خواهد بود و این اصل بهطور جدی در دستور کار قرار دارد.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با بیان اینکه در میدان ولیعصر طرح ساماندهی آغاز شده است و مراحل بعدی شامل انتقال دستفروشان به بازارهای فاخر خواهد بود، گفت: در میدان تجریش و با همکاری دستگاه قضایی و نیروی انتظامی، اقدامات ساماندهی به نتیجه رسیده و در مناطق امامزاده حسن و نازیآباد نیز روند مشابهی در حال اجرا است.
اقوامیپناه به موضوع وانتبارها پرداخت و گفت: در تهران حدود ۳۸۰۰ وانتبار فعال داریم که بسیاری از آنها با پلاکهای مخدوش، مشکلات ترافیکی و بینظمی ایجاد کردهاند، با اتحادیه صنفی مربوطه توافق شده و مکانی در جوار حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برای ساماندهی این وانتها اختصاص پیدا کرده است.
وی خاطرنشان کرد: پیمانکار مشخص شده است و برخورد با پلاکهای مخدوش بهعنوان یکی از اولویتهای اجرایی در دستور کار قرار دارد، این اقدامات بخشی از برنامه گسترده شهرداری برای بازگرداندن نظم، آرامش و زیبایی به چهره شهر تهران است.


نظر شما