به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان محمد سبزه زاری امروز ـ پنج شنبه دهم مهر_ در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: براساس آخرین بررسی نقشه های پیش یابی هواشناسی، طی امروز سرعت وزش باد در مناطق غربی، جنوبِ غربی و تا حدودی بخش های مرکزی استان در حد متوسط و همراه با تندبادهای لحظه ای خواهد بود؛ لذا احتمال برخاستن گردوخاک های محلی و موقتی در این مناطق وجود دارد.
وی افزود: طی امروز روند تغییرات دما نسبت به دیروز کاهشی (۱ تا ۳ درجه) و سپس از فردا تا روز یکشنبه افزایشی (۱ تا ۳ درجه) خواهد بود. شمال خلیج فارس تا اواسط وقت فردا مواج خواهد بود.
مدیرکل هواشناسی خوزستان تصریح کرد: در شبانه شوش با دمای ۴۲.۴ درجه و ایذه با دمای ۱۵.۲ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان گزارش شده اند همچنین در شبانه روز گذشته اهواز به بیشینه دمای ۴۱ درجه و کمینه دمای ۲۳.۸ درجه سانتیگراد رسیده است.



نظر شما