روزشماری کهگیلویه و بویراحمد برای خداحافظی با مدارس سنگی

کهگیلویه و بویراحمد در مسیر تحقق عدالت آموزشی به یکی از استان‌های پیشرو در نوسازی و توسعه فضاهای آموزشی تبدیل شده است، استانی که با اجرای گسترده طرح نهضت عدالت آموزشی و آغاز ساخت ۱۹۰ مدرسه جدید در حال خداحافظی با مدارس سنگی و کانکسی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، مهر سال‌جاری شاهد حضور ۱۷۰ هزار دانش‌آموز در ۱۳ منطقه کهگیلویه و بویراحمد بود، استانی که در سال‌های اخیر شاهد تحول خوبی در ایجاد زیرساخت‌های آموزشی بوده و در طرح نهضت عدالت آموزشی دولت وفاق، قرار است ۱۹۰ فضای جدید آموزشی دیگر به فضاهای آموزشی اضافه شود.

این روزها روستاهای کهگیلویه و بویراحمد آماده خداحافظی کامل با مدارس سنگی و کانکسی هستند، مدارسی که جای خود را به مدارس نوساز مجهز به سیستم گرمایشی، آموزشی و کمک آموزشی می‌دهند.

در سفر گروه‌های جهادی به منطقه سیلاب و کلوار شهرستان مارگون، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کهگیلویه و بویراحمد تنها مدیر استانی بود که با دست پر کاروان را همراهی کرد، تقدیر و تشکر مردم از نوسازی مدارس استان در دورافتاده‌ترین منطقه استان نشان از پای کار بودن این سازمان داشت.

مدرسه‌ای نوساز در آخرین روستای کهگیلویه و بویراحمد در مرز با چهارمحال و بختیاری، مجهز به سیستم گرمایشی شوفاژ، میزو صندلی نو، دفتر مدیریت مجهز، مُهر تاییدی بر سنگ تمام نوسازی مدارس بود.

روزشماری کهگیلویه و بویراحمد برای خداحافظی با مدارس سنگی

۱۹۰ فضای آموزشی جدید در طرح نهضت عدالت آموزشی در کهگیلویه و بویراحمد احداث می‌شود

سیدرضا حسینی‌نیک، مدیرکل موفق و جهادی نوسازی مدارس استان که تلاش‌های فراوانش مورد تقدیر معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، مشاوران استاندار، فرماندار و رئیس آموزش و پرورش مارگون و به‌ویژه مردم منطقه بود، به خبرنگار ایمنا می‌گوید: در نهضت عدالت آموزشی ۱۹۰ مدرسه برای استان کهگیلویه و بویراحمد تکلیف شده‌است.

وی می‌افزاید: در شهرستان‌های سردسیری استان (بویراحمد، دنا و مارگون) ۹۰ مدرسه در قالب نهضت عدالت آموزشی ساخته می‌شود که برخی از این مدارس تحویل و برخی دیگر تا مهر سال آینده تحویل داده می‌شود.

حسینی‌نیک از ساخت دو مدرسه بزرگ مقیاس در شهر مارگون خبر می‌دهد و تصریح می‌کند: اغلب مناطق روستایی استان دارای مدرسه هستند و برای اکثر روستاها که جمعیت دانش‌آموزی بالای ۱۰ نفر داشتند و دانش‌آموزان در مدارس سنگی و کانکسی مشغول به تحصیل بودند، صاحب مدرسه نوساز شدند.

وی می‌گوید: در زمینه تجهیز مدارس به وسایل مورد نیاز نظیر میز و صندلی و وسایل کمک آموزشی مشکلی نداریم.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کهگیلویه و بویراحمد در رویارویی با دانش‌آموزان منطقه که خسته از راه مدرسه در گوشه‌ای از جاده، نشسته و خستگی در می‌کنند، با بیان اینکه من هم مثل شما زمانی در همچنین روستایی درس می‌خواندم و هنوز راه روستا محل تحصیل من خاکی است، می‌افزاید: دیدن دختران دانش‌آموز محجبه و با چادر در این منطقه جای تحسین دارد.

روزشماری کهگیلویه و بویراحمد برای خداحافظی با مدارس سنگی

وی خطاب به دانش‌آموزان می‌گوید: هیچ فرقی بین شما و دانش‌آموزان شهرنشین نیست و باید تلاش کنید در بهترین دانشگاه‌ها قبول شوید.

حسینی‌نیک در پایان گفت‌وگوی خود با دانش‌آموزان به آنها وعده می‌دهد که در کوتاه‌ترین زمان ممکن برایشان میز و صندلی نو بفرستد و حیاط مدرسه را با آسفالت یا چمن مصنوعی برای ورزش، پوشش دهد.

رشد جهشی نوسازی مدارس در مناطق سردخیز کهگیلویه و بویراحمد

داریوش رستخیز، رئیس اداره آموزش و پرورش مارگون نیز با بیان اینکه دو هزار و ۹۰۰ دانش‌آموز در بیش از ۱۸۰ مدرسه تحصیل می‌کنند، به خبرنگار ایمنا می‌گوید: هزار و ۹۰۰ دانش‌آموز در مقطع ابتدایی و هزار نفر دیگر در مقاطع متوسطه اول و دوم تحصیل می‌کنند.

رستخیز با اشاره به چالش‌های پیش‌روی مدارس شهرستان می‌افزاید: کمبود تجهیزات کمک آموزشی نظیر وایت‌برد، کمبود میز و صندلی در برخی از مدارس، کمبود تجهیزات رایانه‌ای و ضعف در سیستم گرمایشی از جمله مشکلات مدارس شهرستان است.

وی ادامه می‌دهد: کارگاه‌های آموزشی در هنرستان مارگون با مشکل کمبود میز و صندلی، کامپیوتر روبه‌رو است که مدیرکل نوسازی برای رفع این مشکل و تامین دو دستگاه یخچال فریزر برای خوابگاه شبانه‌روزی قول همکاری دادند.

به گزارش ایمنا، در روزگاری که عدالت آموزشی دیگر شعاری روی کاغذ نیست، بلکه در قالب مدرسه‌ای گرم، امن و مجهز در دورترین نقاط کهگیلویه و بویراحمد جان گرفته، امید به فردایی بهتر در دل فرزندان این دیار زنده‌تر از همیشه است و وقتی مدیرکل نوسازی مدارس استان وعده مدارس جدید با تجهیزات به دانش‌آموزان روستایی می‌دهد، می‌توان باور داشت که مدرسه، سنگ بنای عدالت و پیشرفت است؛ از سیلاب و کلوار تا قله‌های دنا.

کد خبر 910854

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.