لباس‌های مخصوص و کارت‌های داوران جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوان آماده شد

مسئول کمیته داوران کودک و نوجوان سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوان گفت: طبق زمان‌بندی روز پنجشنبه از ساعت۹:۰۰ تا ۱۸:۰۰  در دو سانس لباس‌های مخصوص داوری و کارت‌های مربوط به داوران به آن‌ها تحویل داده می‌شود.

صدیقه چگونیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه کارت‌های مربوط به داوران سی‌وهفتمین جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان از تهران به اصفهان ارسال و چاپ شده و گروه‌بندی‌ها نیز انجام گرفته است، اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، سرپرستان هر گروه طی امروز و فردا گروه‌های جداگانه‌ای را در پیام‌رسان ایتا تشکیل خواهند داد و اعضا را به گروه خود اضافه می‌کنند؛ اطلاع‌رسانی‌های نهایی نیز از طریق گروه‌های اصلی و از گروه سرپرستان انجام خواهد شد.

وی افزود: طبق زمان‌بندی روز پنجشنبه از ساعت ۹:۰۰ تا ۱۸:۰۰ در دو سانس (۹:۰۰ تا ۱۳:۰۰ و ۱۵:۰۰ تا ۱۸:۰۰) لباس‌های مخصوص داوری و کارت‌های مربوط به داوران به آن‌ها تحویل داده می‌شود؛ داوران موظف هستند همراه با والدین خود حضور پیدا کنند تا فرم رضایت‌نامه در محل تکمیل و آمادگی لازم برای برنامه‌های بعدی فراهم شود.

کد خبر 910739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.