اجرای پروژه اصلاح هندسی رفیوژهای میانی بلوارهای مهران با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال

شهردار مهران از اجرای پروژه اصلاح هندسی رفیوژهای میانی بلوارهای سطح شهر مهران به منظور استانداردسازی تقاطع‌ها و کاهش تصادفات خبر داد و گفت: اعتبار پیش‌بینی شده برای اجرای این پروژه ۱۵۰ میلیارد ریال و فاز نخست آن با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال در حال انجام است.

حمدالله نصرت‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در ایلام از آغاز اجرای پروژه اصلاح هندسی رفوژهای میانی بلوارهای سطح شهر مهران به منظور استانداردسازی تقاطع‌ها و کاهش تصادفات خبر داد و اظهار کرد: اجرای این پروژه در راستای مصوبه شورای ترافیک استان در دست انجام است.

وی افزود: با توجه به غیر استاندارد بودن تقاطع‌های روبه‌رو و وقوع تصادفات، استانداردسازی این تقاطع‌ها در دستور کار واحد عمران قرار دارد.

شهردار مهران تصریح کرد: اعتبار پیش‌بینی شده برای اجرای این پروژه ۱۵۰ میلیارد ریال است که فاز نخست آن با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال در حال انجام است.

نصرت‌پور با تاکید بر اینکه اجرای این پروژه ها زمان‌بر است گفت: امید است با اجرای این پروژه شاهد بهبود وضعیت ترافیکی و ایمنی شهروندان باشیم.

به گزارش ایمنا، مهران نزدیکترین و اصلی‌ترین مسیر تردد زوار عتبات عالیات است و هرساله میلیونها نفر از این مسیر به عتبات عالیات مشرف می‌شوند.

کد خبر 910465

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.