بحران ترافیک و کمبود پارکینگ در شیراز نیازمند اقدام فوری است

عضو شورای اسلامی شهر شیراز گفت: بحران ترافیک و کمبود پارکینگ در مناطق پرتردد و ضعف در خدمات‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی به دانش‌آموزان از مهمترین مطالبات شهروندان شیراز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، افسانه خواست خدایی امروز _یکشنبه ششم مهر_ در نطق پیش از دستور خود در صحن علنی شورا با گرامیداشت یاد شهدای دفاع مقدس، اظهار کرد: بحران ترافیک و کمبود پارکینگ در مناطق پرتردد و ضعف در خدمات‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی به دانش‌آموزان است.

وی با اشاره به وضعیت بحرانی محور بلوار عدالت جنوبی و عادل‌آباد، علت اصلی ترافیک این محدوده را تأمین نشدن پارکینگ مجتمع تجاری نگین فارس در زمان صدور مجوز دانست و افزود: هم‌زمانی فعالیت این مجتمع با پروژه عمرانی قطار شهری و جانمایی نامناسب ورزشگاه پارس، موجب تشدید ترافیک شده است.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز از دادستان شیراز خواست تا نسبت به الزام این مجموعه تجاری برای تأمین پارکینگ اقدام قانونی انجام دهد.

خواست خدایی با اشاره به آغاز سال تحصیلی، از وضعیت نامناسب خطوط اتوبوسرانی در مناطق جنوبی شهر انتقاد و عنوان کرد: خطوطی مانند ۱۰، ۱۴، ۱۷، ۲۶، ۲۸ و ۳۳ با ازدحام شدید و فواصل طولانی، پاسخگوی نیاز دانش‌آموزان نیستند و این مسئله عدالت در حمل‌ونقل شهری را خدشه‌دار کرده است.

وی با تأکید بر اینکه حل معضل ترافیک تنها بر عهده شهرداری نیست، خواستار همکاری جدی پلیس راهور، اداره کل راه و شهرسازی، سازمان حمل‌ونقل و سایر نهادهای مسئول شد.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز از شهرداری خواست تا طرح جامع و هوشمند کنترل ترافیک و تأمین پارکینگ را با مشارکت کارشناسان مستقل تدوین کند و به شورا ارائه دهد.

خواست‌خدایی با اشاره به مشکلات ناشی از تغییر کاربری پارکینگ‌ها و اخذ جریمه‌های سنگین، خواستار استفاده از فناوری‌های نوین برای احداث پارکینگ‌های مکانیزه و عمقی شد و عنوان کرد: توسعه حمل‌ونقل عمومی، پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری و مدیریت تقاضای سفر باید در اولویت بودجه‌ای شهرداری قرار گیرد.

وی با تأکید بر لزوم ارائه گزارش شفاف شهرداری در زمینه مدیریت ترافیک، افزود: امیدواریم با هماهنگی نهادهای مسئول، شیراز به شهری با ترافیک روان، ایمن و عدالت‌محور تبدیل شود.

کد خبر 910196

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.