کشف بیش از ۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در کردستان

رئیس پلیس امنیت اقتصادی انتظامی استان کردستان گفت: در مبادی رسمی و پاکسازی گمرک باشماق مریوان بیش از ۴۰ هزار لیتر سوخت (گازوئیل و بنزین) قاچاق کشف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، سرهنگ ناصر آذرپرند اظهار کرد: در راستای اجرای طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز در مبادی رسمی و پاکسازی گمرک باشماق مریوان از قاچاقچیان سوخت، موضوع در دستور کار ماموران پلیس گمرک استان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس گمرک مریوان با اشراف اطلاعاتی چند نفر که در امر قاچاق سوخت فعالیت داشتند، شناسایی و پس از هماهنگی با مراجع قضایی در عملیاتی موفق به توقیف ۱۰ دستگاه کامیون حامل ۴۰ هزار و ۱۵۰ لیتر سوخت (گازوئیل و بنزین) قاچاق شدند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان کردستان با بیان اینکه کارشناسان ارزش سوخت کشف شده را بیش از ۲۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد کردند، گفت: در این زمینه ۱۰ نفر به اتهام قاچاق سوخت دستگیر شدند و به همراه پرونده در اختیار مراجع قضایی قرار گرفتند.
سرهنگ آذرپرند تصریح کرد: شهروندان اخبار و اطلاعات خود را در زمینه قاچاق کالا با شماره تلفن ۰۹۶۳۰۰ به پلیس امنیت اقتصادی اطلاع دهند.
کد خبر 910132

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.