دفاع مقدس چراغ راه امروز در میدان جنگ اقتصادی و فرهنگی است

فرماندار خرم‌آباد گفت: امروز میدان نبرد تغییر کرده اما اصل جنگ حق و باطل همچنان پابرجا است؛ اکنون عرصه اقتصادی و فرهنگی، میدان جهاد است و مدیران باید با تمام توان و حضور میدانی در کنار مردم باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، نورالدین درمنان امروز _شنبه پنجم مهر_ در آیین «به روایت عشق» به مناسبت هفته دفاع مقدس، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران، با تأکید بر جایگاه والای ایثارگران اظهار کرد: امروز گرد آمده‌ایم تا یاد و نام کسانی را زنده نگه داریم که برای حفظ عزت و شرف این سرزمین جانفشانی کردند؛ تولیدات فرهنگی و رسانه‌ای نقشی مهم در انتقال این میراث دارند و صداوسیمای مرکز لرستان در این مسیر گام‌های مؤثری برداشته است.

وی با اشاره به نقش هنرمندان، نویسندگان و فعالان فرهنگی افزود: قلم‌داران و هنرمندان سربازان عرصه فرهنگ‌اند که با روایت خاطرات، به پاسداشت تاریخ و هویت ملی کمک می‌کنند.

فرماندار خرم‌آباد با تجلیل از نقش مردم در پشت جبهه‌ها گفت: نام کارگران، خانواده‌ها و مردمی که با دستان پینه‌بسته نیازهای جبهه را تأمین می‌کردند، در دفتر الهی به نیکی ثبت شده است؛ این مردم بزرگ با وجود همه محدودیت‌ها، برای حفظ میهن از هیچ کوششی دریغ نکردند.

درمنان پیوند نسل‌های امروز با رزمندگان دفاع مقدس را ارزشمند دانست و تصریح کرد: این ارتباط باید همواره تقویت شود؛ چراکه نشان داد اراده جوانان می‌تواند در بزنگاه‌های تاریخی سرنوشت‌ساز باشد.

وی با یادآوری دوازده روز مقاومت جانانه مردم لرستان ادامه داد: این رویداد ثابت کرد که اراده و همت جوانان توان تغییر معادلات به سود ارزش‌های انقلاب را دارد.

فرماندار خرم‌آباد دفاع مقدس را چراغی همیشگی دانست و تأکید کرد: تا زمانی که حول ارزش‌های دفاع مقدس متحد باشیم، دشمنان توان آسیب‌رسانی نخواهند داشت، امروز میدان نبرد در عرصه اقتصاد و جنگ نرم است و وظیفه ما تأمین معیشت مردم و حفظ کرامت آنان با اتکا به وصایای شهدا است.

درمنان بر ضرورت پاسخگویی مدیران و خدمت‌رسانی شبانه‌روزی به مردم تأکید کرد و گفت: مدیران باید قدردان اعتماد مردم باشند و با شایستگی در مسیر خدمت به جامعه گام بردارند.

مأموریت اصلی کتابخانه‌ها حفظ و انتقال میراث مکتوب یک تمدن است

در ادامه این مراسم الهام برنا، سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی لرستان نیز با بیان اینکه «کتابخانه‌ها تنها محل مطالعه نیستند بلکه حافظه جمعی ملت‌اند» گفت: مأموریت اصلی کتابخانه‌ها حفظ و انتقال میراث مکتوب یک تمدن است و بدون‌تردید دفاع مقدس گرانبهاترین فصل تاریخ معاصر این سرزمین به شمار می‌رود.

وی با اشاره به حضور همسر شهید حمید سالاری، از شهدای اقتدار و عضو فعال کتابخانه عمومی، گفت: این حضور نشان می‌دهد کتابخانه‌ها میعادگاه انسان‌های بزرگی هستند که زندگی آنان چراغی برای آینده است.

سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی لرستان خاطرنشان کرد: آرمان‌های دفاع مقدس میراثی پایان‌یافته نیست، بلکه چراغی همیشه فروزان و نقشه راهی برای ساخت آینده‌ای روشن‌تر محسوب می‌شود.

کد خبر 909783

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.