به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان، صبح امروز نشست مشترکی بین مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان برگزار شد که نتیجه آن توافق برای برقدارسازی ۱۰۰ مدرسه در مناطق مختلف استان بود.
میثم لکزایی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان در این نشست اظهار کرد: یکی از مهمترین نیازهای مدارس بهویژه در مناطق روستایی و کمبرخوردار دسترسی پایدار به انرژی برق است که با همکاری شرکت توزیع نیروی برق استان، ۱۰۰ مدرسه که تاکنون فاقد برق بودند یا با مشکلات زیرساختی در این زمینه روبهرو بودند، به شبکه برق متصل خواهند شد.
وی ادامه داد: این اقدام در راستای نهضت مدرسهسازی و تجهیز مدارس انجام میشود و نقش مهمی در ارتقای کیفیت آموزشی، استفاده از تجهیزات کمکآموزشی نوین و ایجاد شرایط مناسبتر برای معلمان و دانشآموزان خواهد داشت.
مدیرکل نوسازی مدارس استان ضمن قدردانی از همراهی مجموعه شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان تصریح کرد: امیدواریم با تداوم چنین همکاریهایی شاهد رفع کامل محرومیتهای زیرساختی مدارس در سراسر استان باشیم تا هیچ دانشآموزی به دلیل نبود امکانات اولیه از تحصیل محروم نشود.


نظر شما