دفاع مقدس دانشگاه ایثار و مقاومت ملت ایران است

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان گفت: دفاع مقدس دانشگاهی بزرگ برای ملت ایران است که درس ایثار و مقاومت را به مردم آموخت و زمینه‌ساز پیشرفت‌های کشور در چهار دهه اخیر شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، سردار جمشید رضایی امروز _پنجشنبه سوم مهر_ در مراسم عطرافشانی و غبارروبی گلزار شهدای استان در بهشت محمدی سنندج اظهار کرد: دشمنان انقلاب اسلامی از همان آغاز با طراحی سناریوهای مختلف درصدد متوقف کردن حرکت مردمی انقلاب بودند، اما پس از ناکامی در همه آن‌ها، به جنگ تحمیلی روی آوردند.

وی افزود: ملت ایران با وجود نداشتن نظامی پیشرفته، با ایمان و اعتماد به رهبری امام خمینی (ره) به جبهه‌ها شتافتند و با تقدیم بیش از ۲۲۰ هزار شهید و ۵۰۰ هزار جانباز اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک کشور در اختیار دشمن قرار گیرد.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان خاطرنشان کرد: دفاع مقدس به ملت ایران آموخت که در سایه ایثار و مقاومت می‌توان تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد و همین فرهنگ، پشتوانه پیشرفت‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور در چهار دهه اخیر شد.

سردار رضایی با اشاره به تداوم دشمنی‌ها در سال‌های اخیر گفت: دشمنان پس از جنگ تحمیلی، باز هم تلاش کردند استقلال جمهوری اسلامی را هدف قرار دهند، اما هوشیاری مردم و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب، نقشه‌های آن‌ها را بار دیگر ناکام گذاشت.

وی تاکید کرد: فرهنگ برخاسته از مکتب امامین انقلاب، عاشورا و قرآن بر ایستادگی و مقاومت استوار است و ملت ایران هرگز تسلیم فشارها و تهدیدهای دشمنان نخواهد شد.

فرمانده سپاه کردستان، همچنین نقش زنان کردستان را در دوران دفاع مقدس برجسته دانست و تصریح کرد: ۵۶۶ زن شهیده این دیار نماد عفت، غیرت و شجاعت هستند.

سردار رضایی تاکید کرد: اقتدار و عزت امروز جمهوری اسلامی مرهون خون شهدا است و انتقال صحیح این فرهنگ به نسل‌های آینده، رسالتی مهم برای پاسداشت دستاوردهای انقلاب و دفاع مقدس محسوب می‌شود.

کد خبر 909123

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.