سعید کریمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در کرمانشاه با اشاره به توسعه کشت آفتابگردان در استان اظهار کرد: بر اساس برآوردها، میانگین عملکرد این محصول در هر هکتار بین ۱۸۰۰ تا ۱۸۵۰ کیلوگرم خواهد بود.
وی افزود: شهرستان سنقر بیشترین سطح زیر کشت آفتابگردان را دارد و در کنار رقم بومی و قدیمی سنقری، طی سالهای اخیر ارقام T6 و S400 نیز به مزارع این شهرستان اضافه شدهاند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به ثبت ملی آفتابگردان سنقر و کلیایی، این رقم را یکی از ارقام شاخص و مشهور کشور معرفی کرد و گفت: این دستاورد هویتی، جایگاه سنقر را به عنوان قطب اصلی تولید آفتابگردان کشور تثبیت کرده است.
وی ادامه داد: آفتابگردان یکی از محصولات مهم کشاورزی استان کرمانشاه است که زمان کشت آن از اوایل فروردین تا اوایل اردیبهشت و برداشت آن در شهریور انجام میشود.
کریمی تصریح کرد: کرمانشاه با تولید بیش از ۱۱ هزار تن آفتابگردان، رتبه سوم کشور را در تولید این محصول استراتژیک به خود اختصاص داده است.


نظر شما