حمایت از کسب‌وکارهای کوچک؛ راهی برای پویایی اقتصاد محلی

رئیس اتحادیه کاشی، لوله و لوازم بهداشتی ساختمان اصفهان گفت: کسب‌وکارهای خرد را چراغ شهر است و حمایت دولت، آموزش دیجیتال و همگامی با تغییرات بازار برای پایداری اصناف ضروری است.

رضا چلونگر در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: کسب‌وکارهای خرد چراغ شهر هستند و باید همواره در سیاست‌های حمایتی و برنامه‌های اقتصادی مورد توجه ویژه قرار گیرند.

وی با اشاره به اینکه فعالیت کسب‌وکارهای کوچک نه تنها به اقتصاد محلی کمک می‌کند بلکه هویت و روحیه اجتماعی شهر را نیز تقویت می‌کند، افزود: کسب‌وکارهای خرد چراغ شهر هستند و باید همواره در سیاست‌های حمایتی و برنامه‌های اقتصادی مورد توجه ویژه قرار گیرند.

رئیس اتحادیه کاشی، لوله و لوازم بهداشتی ساختمان اصفهان در توضیح اهداف برگزاری این همایش و راه‌اندازی کلینیک کسب‌وکار تصریح کرد: هدف اصلی این اقدامات، به‌روزرسانی اطلاعات اعضای اتحادیه در زمینه فروش، آشنایی با بازارهای آنلاین و افزایش مهارت‌های بازاریابی دیجیتال است.

چلونگر ادامه داد: اتحادیه تنها محلی برای صدور جواز کسب نیست بلکه باید خدمات آموزشی، فرهنگی و اجتماعی ارائه دهد و با راه‌اندازی کلینیک مشاوره کسب‌وکار، اعضای اتحادیه می‌توانند از راهنمایی‌های تخصصی و مشاوره رایگان بهره‌مند شوند و توانمندی‌های خود در رقابت بازار افزایش دهند.

حمایت از کسب‌وکارهای کوچک؛ راهی برای پویایی اقتصاد محلی

وی با اشاره به تغییرات رفتار مشتریان و تحولات بازار بیان کرد: دیگر فروش به سبک سنتی کافی نیست؛ مشتری امروز بیشتر آنلاین خرید می‌کند و فروشگاه‌های زنجیره‌ای و فروشگاه‌های اینترنتی رقیبان جدی کسب‌وکارهای کوچک محسوب می‌شوند و اعضای اتحادیه باید خود را با این تغییرات وفق دهند و به سمت بازار محوری و مشتری‌مداری حرکت کنند.

رئیس اتحادیه کاشی، لوله و لوازم بهداشتی ساختمان اصفهان با اشاره به چالش‌های اصلی صنف خود، به دو موضوع مهم نقدینگی و تغییر رفتار مشتریان پرداخت و افزود: در شرایط فعلی، بسیاری از مشتریان به خرید آنلاین روی آورده‌اند و لازم است فروشندگان سنتی با آموزش و استفاده از ابزارهای نوین، خود را با نیازهای مشتریان امروز هماهنگ کنند.

چلونگر با اشاره به ورود فروشگاه‌های بزرگ و اقساطی به حوزه فروش محصولات تخصصی همچون شیرآلات عنوان کرد: این اقدام مغایر با قوانین صنفی است، زیرا شیرآلات تخصصی بوده و ارائه مشاوره صحیح به مشتریان ضروری است؛ سیاست‌های دولت نیز به حمایت از کسب‌وکارهای کوچک و تخصصی معطوف است و عرضه این محصولات توسط فروشگاه‌های عمومی با این سیاست‌ها تناقض دارد.

وی تأکید کرد: با آموزش، استفاده از فناوری‌های نوین و حمایت‌های هدفمند دولت، کسب‌وکارهای خرد می‌توانند هم جایگاه خود را در بازار تثبیت کنند و هم نقش مؤثری در پویایی اقتصادی و اجتماعی شهر اصفهان ایفا کنند.

کد خبر 908702

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.