ارزش‌های دفاع مقدس چراغ راه نسل جوان امروز است

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی با بیان اینکه ارزش‌های دفاع مقدس چراغ راه نسل جوان امروز است گفت: هفته دفاع مقدس چراغ راهی برای انتقال پیام به نسل‌های آینده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، محمد بیات صبح امروز _سه‌شنبه یکم مهر_ در آئین نواختن زنگ مهر و مقاومت در دبستان پسرانه سردار سلیمانی در خمین اظهار کرد: جنگ تحمیلی هشت‌ساله و جنگ ۱۲ روزه اخیر، هر دو در بستر دفاع از ارزش‌های اسلامی و ملی شکل گرفتند و نقطه اشتراک آن‌ها، مقدس بودن این نبردهاست.

وی افزود: واژه «دفاع مقدس» خود برگرفته از مفهومی تاریخی و دینی است که در آن، جهاد در راه خدا، حفظ آرمان‌های انقلاب اسلامی و ایستادگی در برابر ظلم و تجاوز نهفته است.

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی عنوان کرد: این دفاع، نه‌تنها یک واکنش نظامی، بلکه تجلی ایمان، غیرت و عشق به وطن است، در رویارویی با دشمنان، موضع جمهوری اسلامی ایران باید همواره هجومی و مقتدرانه باشد.

بیات تصریح کرد: اتخاذ موضع انفعالی، زمینه‌ساز جسارت بیشتر استکبار جهانی و دشمنان قسم‌خورده انقلاب خواهد شد.

وی اضافه کرد: تاریخ نشان داده است که هرگاه ملت ایران با صلابت و اقتدار در برابر تهدیدها ایستاده، دشمن عقب‌نشینی کرده و عزت ملی حفظ شده است.

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی خاطرنشان کرد: استان مرکزی، به‌ویژه شهرستان خمین، زادگاه امام راحل، در دوران دفاع مقدس و جنگ‌های اخیر، نقش برجسته‌ای ایفا کرده است.

بیات ادامه داد: این شهرستان، پس از نجف‌آباد اصفهان، دومین منطقه‌ای است که بیشترین شهید را نسبت به جمعیت خود تقدیم نظام اسلامی کرده است.

وی گفت: این آمار، نشان‌دهنده روحیه ایثار، فداکاری و تعهد مردم این خطه به آرمان‌های انقلاب است.

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی تاکید کرد: یاد و خاطره شهدا، چراغ راه نسل‌های آینده است، آنان با نثار جان خود، امنیت، استقلال و عزت را برای کشور به ارمغان آوردند، امروز وظیفه ما است که با حفظ این میراث گران‌بها، راه آن‌ها را ادامه دهیم و در برابر هر تهدیدی، با ایمان و بصیرت ایستادگی کنیم.

بیات با بیان اینکه ارزش‌های دفاع مقدس، چراغ راه نسل جوان امروز است گفت: هفته دفاع مقدس چراغ راهی برای انتقال پیام آن به نسل‌های آینده است.

کد خبر 908433

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.