همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری خراسان شمالی برگزار می‌شود

رئیس اتاق بازرگانی بجنورد از برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان خبر داد و گفت: ۱۲۰ مجوز سرمایه‌گذاری بی‌نام در این همایش رونمایی می‌شود.

عباس کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان شمالی اظهار کرد: همایش ملی فرصت‌های سرمایه‌گذاری خراسان شمالی چهاردهم مهر در بجنورد برگزار می‌شود.

وی افزود: با همکاری دستگاه‌های اجرایی بالغ بر ۱۲۰ فرصت سرمایه گذاری در قالب مجوزهای بی نام آماده شده تا به سرمایه گذاران معرفی شود.

رئیس اتاق بازرگانی خراسان شمالی ادامه داد: معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری، اعلام مجوزهای بی نام، شیوه‌های تأمین مالی و مشارکت در طرح‌های اقتصادی، مولدسازی دارایی‌ها و اقتصاد دانش بنیان از جمله محورهای این همایش است.

کاظمی گفت: صادرات و بازاریابی محصولات مزیت‌دار خراسان شمالی از دیگر محورهای این همایش محسوب می‌شود تا در توسعه صادرات استان اقدام مؤثری صورت بگیرد.

وی عنوان کرد: این همایش نه‌تنها به معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری می‌پردازد، بلکه با برگزاری نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و نمایشگاه جانبی طرح‌های آماده اجرا، بستری مناسب برای تبادل دانش و تجربیات میان سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی فراهم خواهد کرد.

کد خبر 908403

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.