کاهش آمار غرق‌شدگی در کرمانشاه / ۴ فوتی در پنج ماه نخست سال جاری

مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه گفت: در پنج ماه نخست سال ۱۴۰۴، چهار نفر بر اثر غرق‌شدگی در آب‌های استان جان خود را از دست دادند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، بهتاش خانی‌آباد امروز _سه‌شنبه اول مهر_ با اشاره به آمار غرق‌شدگی‌های استان اظهار کرد: در پنج ماه ابتدایی سال جاری، چهار نفر در منابع آبی استان فوت کرده‌اند در حالی که در مدت مشابه سال گذشته، هفت نفر جان خود را از دست داده بودند.

وی با بیان اینکه تعداد فوتی‌های ناشی از غرق‌شدگی در سال گذشته همگی مرد بوده‌اند، افزود: سال جاری نیز از میان چهار قربانی، دو نفر در دریاچه‌های مصنوعی و سدها، یک نفر در یک دریاچه طبیعی و یک نفر دیگر در استخر کشاورزی غرق شدند.

مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بخش زیادی از موارد غرق‌شدگی در آب‌های آزاد رخ می‌دهد، گفت: بی‌توجهی به هشدارهای ایمنی و حضور بی‌مورد در حاشیه رودخانه‌ها و سدها، علت اصلی وقوع این حوادث تلخ است.

خانی‌آباد تأکید کرد: ضروری است شهروندان از نزدیک شدن به رودخانه‌ها، سدها و سایر منابع آبی خودداری کنند و خانواده‌ها نیز کنترل بیشتری بر رفت‌وآمد کودکان و نوجوانان در اطراف این مناطق داشته باشند تا از تکرار چنین اتفاقات ناگواری جلوگیری شود.

کد خبر 908350

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.