عراقچی وارد نیویورک شد

وزیر امور خارجه و هیئت همراه به‌منظور شرکت در هشتادمین نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد وارد نیویورک شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه، بامداد دوشنبه به وقت نیویورک، برای شرکت در هشتادمین نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد وارد نیویورک شد.

وزیر امور خارجه در این سفر ضمن مشارکت در جلسات و مباحث دستور کار مجمع عمومی سازمان ملل و تبیین مواضع و دیدگاه‌های کشورمان، دیدارها و نشست‌های جداگانه‌ای نیز با همتایان خود از سایر کشورها و اصحاب رسانه خواهد داشت.

به گزارش ایمنا، هشتادومین مجمع عمومی سازمان ملل متحد سه‌شنبه اول مهر (بیست‌وسوم سپتامبر) آغاز و دوشنبه هفتم مهر (بیست‌ونهم سپتامبر) به پایان خواهد رسید. «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران هم فردا به‌منظور حضور و سخنرانی در این مجمع عازم نیویورک خواهد شد.

کد خبر 907985

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.