تغییر ساعت کاری اتوبوسرانی قم از اول مهر

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی قم گفت: با آغاز سال تحصیلی و تغییر ساعت کاری ادارات، ساعت کاری ناوگان اتوبوسرانی قم تغییر کرد.

علی نیک در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم از تغییر ساعت فعالیت ناوگان همزمان با آغاز فصل سرد خبر داد و اظهار کرد: ساعت آغاز به کار اتوبوس‌های شهری همواره یک ساعت زودتر از ساعت شروع به کار ادارات تنظیم می‌شود تا کارمندان و سایر شهروندان بتوانند فعالیت روزانه خود را با حمل‌ونقل عمومی هماهنگ کنند.

وی افزود: در نیمه نخست سال جاری که ساعت کاری ادارات از ساعت ۶ صبح آغاز می‌شد، ناوگان اتوبوسرانی قم از ساعت ۵ صبح فعالیت خود را شروع کرده و تا ساعت ۲۳ ادامه می‌داد. اما با آغاز فصل سرد و تغییر ساعت کاری ادارات، فعالیت اتوبوس‌ها از ساعت ۶ صبح آغاز می‌شود و تا ساعت ۲۲ ادامه دارد.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی قم به افزایش تقاضای سفر در برخی روزها اشاره کرد و گفت: در روزهای سه‌شنبه و پنج‌شنبه به دلیل حضور بیشتر زائران و افزایش سفرهای درون‌شهری، خدمات ناوگان تا ساعت ۲۳ ادامه خواهد داشت.

نیک ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی به دانش‌آموزان، دانشجویان و فرهنگیان استان، از اجرای طرح خدمات رایگان در هفته نخست مهر خبر داد و عنوان کرد: با نگاه ویژه مدیریت شهری به نقش آموزش و تربیت نسل آینده و در راستای کاهش دغدغه‌های حمل‌ونقل عمومی، استفاده از اتوبوس‌های شهری برای دانش‌آموزان و دانشجویان از یکم تا هفتم مهر رایگان خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه ناوگان اتوبوسرانی قم بخش قابل توجهی از بار جابه‌جایی شهروندان را بر دوش دارد، خاطرنشان کرد: اجرای این طرح علاوه بر ایجاد انگیزه در میان دانشجویان و دانش‌آموزان، به مدیریت بهتر سفرهای شهری در روزهای ابتدایی سال تحصیلی نیز کمک خواهد کرد.

کد خبر 907881

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 2
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ممد IR ۰۶:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۶
    1 0
    سلام مردم بکارشون نمیرسند ساعت ۶/۵لااقل از ۶ شروع کنید