۳۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۰
شهادت ۷۵ فلسطینی دیگر در فلسطین

با تداوم تجاوزهای رژیم صهیونیستی به نوار غزه، شمار کلی شهدای این منطقه از آغاز جنگ تاکنون به ۶۵ هزار و ۲۸۳ نفر رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از خبرگزاری شهاب، وزارت بهداشت غزه اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، ۷۵ نفر در این منطقه شهید و ۳۰۴ نفر دیگر مجروح شدند.

۵ نفر از این شهدا در مراکز توزیع کمک‌ها به شهادت رسیده و ۲۴ نفر دیگر نیز مجروح شدند تا مجموع شهدای موسوم به «لقمه نان» به دو هزار و ۵۲۳ نفر و مجموع مجروحان هم به ۱۸ هزار و ۴۷۳ نفر برسد.

با آغاز مرحله جدید تجاوزها به نوار غزه از هجدهم مارس ۲۰۲۵ تاکنون ۱۲ هزار و ۷۲۴ نفر شهید و ۵۴ هزار و ۵۳۴ نفر دیگر مجروح شدند.

با احتساب این شهدا، شمار کلی شهدای غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و هم‌زمان با آغاز عملیات طوفان‌الاقصی به ۶۵ هزار و ۲۸۳ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۶۶ هزار و ۵۷۵ نفر رسید.

این در حالی است که «اگنس کالامار» دبیرکل سازمان عفو بین‌ الملل در اظهاراتی خواستار تحریم اقتصادی فوری رژیم صهیونیستی شد.

کالامار در گفت‌وگو با شبکه الجزیره اظهار کرد: نسل‌کشی (رژیم) اسرائیل در نوار غزه بدون همکاری و مشارکت کشورها، سازمان‌ها و شرکت‌های حامی آن امکان‌پذیر نبود.

وی افزود: هزاران شرکت در سراسر جهان با حمایت و پشتیبانی مستقیم از اسرائیل در طولانی شدن جنگ در نوار غزه نقش دارند.

کالامار اضافه کرد: اشغال شهر غزه جنایتی است که با هدف نابود کردن فرهنگ و تاریخ از طریق کوچاندن اجباری مردم انجام می‌شود.

کد خبر 907695

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.