انجام اقدامات ستاد مهر منطقه ۷ اصفهان در ۱۲ معبر اصلی و ۲۹ مدرسه

جانشین ستاد مهر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه‌های خدماتی، عمرانی، فرهنگی و ترافیکی به منظور بازگشایی مدارس گفت: حدود ۱۲ معبر اصلی و ۲۹ مدرسه منطقه ۷ اصفهان در دستور اقدامات ستاد مهر سال جاری شهرداری قرار گرفته‌اند.

اسماعیل کیانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اقدامات منطقه ۷ شهرداری اصفهان در زمینه‌های خدماتی، عمرانی، فرهنگی و ترافیکی به منظور بازگشایی مدارس اظهار کرد: در بخش خدماتی، هرس شاخ و برگ درختان مزاحم دید تابلوها و علائم انتظامی، شستشوی در و تابلوهای سردرِ مدارس، رنگ‌آمیزی زرد و مشکی جداول مجاور مدارس، اجرای دیوارنگاره و همکاری نیروهای کنترل و نظارت در ساماندهی پارک خودرو و رفع سد معبر در ساعات تعطیلی مدارس در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: در بخش عمرانی، اجرای لکه‌گیری آسفالت و تعمیرات و مناسب‌سازی پیاده‌روهای مجاور مدارس و نصب موانع نیز انجام خواهد شد. همچنین در بخش فرهنگی، برنامه‌های آموزشی و فرهنگی در مدارس و مراسم نواخته شدن زنگ بازگشایی مدارس با حضور مدیر منطقه و پلیس راهور برگزار می‌شود.

جانشین ستاد مهر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به اقدامات ترافیکی این منطقه گفت: برخورد با پارک دوبله در محدوده مدارس و اعمال جریمه توقف در ایستگاه‌های حمل و نقل عمومی با همکاری پلیس راهور، نوسازی تابلوهای انتظامی و اخطاری، نصب چراغ‌های چشمک‌زن، خط‌کشی محوری خیابان‌ها و گذرگاه‌های عابر پیاده، نصب سرعت‌گیر و رنگ‌آمیزی سرعت‌کاه‌ها از دیگر اقدامات ستاد مهر است.

کیانی ادامه داد: هرچند برخی از این اقدامات جزو وظایف ذاتی شهرداری‌ها هستند که در طول سال انجام می‌شوند، اما در بازه ابتدای شهریور تا اواخر مهر و همزمان با تشکیل ستاد مهر، کلیه اقدامات شهرداری با تمرکز بر محدوده مدارس انجام خواهد شد. برای این منظور، اعتبار ویژه‌ای به مبلغ ۴۰ میلیارد ریال پیش‌بینی شده است.

وی خاطرنشان کرد: حدود ۱۲ معبر اصلی و ۲۹ مدرسه منطقه ۷ اصفهان در دستور اقدامات ستاد مهر سال جاری شهرداری قرار گرفته‌اند و این اقدامات به منظور ارتقای ایمنی و کیفیت خدمات به دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان انجام می‌شود.

کد خبر 907168

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.