زنجان به شهر جشنواره‌ها تبدیل شده است

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان با اشاره به اینکه زنجان شهر جشنواره‌هاست؛ گفت: در کنار جشنواره آش، استان زنجان جشنواره‌های متعددی مانند جشنواره پخت ماهی، جشنواره جغور بغور، جشنواره نان محلی، جشنواره سرآشپزان و جشنواره بین‌المللی غذای زنجان برگزار شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، سید میکائیل موسوی امروز _جمعه بیست و هشتم شهریور_ در اختتامیه هجدهمین جشنواره ملی آش ایرانی اظهار کرد: امسال نیز به همت میراث فرهنگی و همکاری شهرداری زنجان هجدهمین دوره جشنواره ملی آش ایرانی با حضور استان‌های سراسر کشور برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه امسال شاهد حضور ۴۰ آشپز ماهر از سراسر کشور بود که با پخت غذاهای محلی، فرهنگ و شهر خود را معرفی کردند، افزود: در این جشنواره چهار کشور همسایه نیز مثل عراق، افغانستان، پاکستان و هندوستان حضور داشتند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان با بیان اینکه همزمان با جشنواره آش نمایشگاه صنایع دستی نیز در کریدور دو نمایشگاه بین المللی کاسپین برگزار شد، اضافه کرد: حدود ۱۵۰ هنرمند از سراسر کشور در این جشنواره حضور داشتند.

موسوی با اشاره به اینکه بیش از ۵۰۰ اثر هنری ارزشمند خود را به نمایش گذاشتند، اضافه کرد: امسال نیز شاهد استقبال خوب مردم از نمایشگاه صنایع دستی بودیم.

وی با اشاره به اینکه در طول برگزاری جشنواره، برنامه‌های آئینی و موسیقی سنتی متعددی اجرا شد و عشایر استان‌های گلستان، لرستان و چهارمحال و بختیاری با نصب سیاه‌چادر، آداب و رسوم و فرهنگ خود را معرفی کردند، گفت: همچنین در جوار این جشنواره نمایشگاه سوغات نیز دایر شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان با اشاره به اینکه استان زنجان به شهر جشنواره‌ها تبدیل شده است، ادامه داد: در کنار جشنواره آش، استان زنجان جشنواره‌های متعددی مانند جشنواره پخت ماهی، جشنواره جغور بغور، جشنواره نان محلی، جشنواره سرآشپزان و جشنواره بین‌المللی غذای زنجان برگزار شده است.

وی ادامه داد: در راستای تحقق شعار «زمینه‌سازی برای مشارکت بخش خصوصی»، اداره کل استان زنجان با همکاری بخش خصوصی به صورت مشارکتی جشنواره را برگزار کرد و این نمایشگاه توسط پیمانکار برگزار شد.

کد خبر 907061

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.