غلامرضا فرخی طلایی شد

غلامرضا فرخی نماینده کشورمان در وزن ۸۲ کیلوگرم به مدال طلای قهرمانی جهان رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در ادامه رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی بزرگسالان جهان از امروز _جمعه، بیست و هشتم شهریور_ در شهر زاگرب کرواسی آغاز شده است و کشتی‌گیران تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان مقابل حریفان روی تشک رفته‌اند.

غلامرضا فرخی نماینده کشورمان در وزن ۸۲ کیلوگرم، در دیدار فینال با کشتیگیر گرجستان سرشاخ شد و با نتیجه ۴ بر صفر پیروز شد تا قهرمان جهان شود.

نماینده کشورمان در دور اول به مصاف شین جی لی از چین رفت که موفق شد با یک کشتی دیدنی و جذاب و کسب نتیجه ۸ بر صفر در یک دقیقه و ده ثانیه به برتری رسید تا راهی دور بعد شود. وی در دور دوم با اریک زیلواسی از مجارستان سرشاخ شد و مقتدرانه با نتیجه ۸ بر صفر به پیروزی رسید و را هی مرحله یک چهارم نهایی شد.

فرخی در مرحله یک چهارم نهایی برابر کشتی‌گیری از سوئیس روی تشک رفت و در یک دقیقه با اجرای فنونی دیدنی و باراندازهای پی در پی به برتری رسید تا با نتیجه ۹ بر صفر راهی نیمه نهایی شود. وی در دیدار نیمه نهایی برابر کارلو کودریچ کشتی‌گیر کرواسی با نتیجه ۷ بر یک به پیروزی رسید و راهی دیدار فینال شد.

کد خبر 907029

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.