۵۵ پروژه آموزشی جدید با ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار در مهرماه افتتاح می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان، از افتتاح ۵۵ پروژه آموزشی با ۲۵۱ کلاس درس و اعتباری حدود ۸۰۰ میلیارد تومان در مهرماه امسال خبر داد و گفت: این طرح‌ها بخشی از ۱۵۶ پروژه سهم استان در برش اول ۷۴۰۰ پروژه ملی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، قدرت‌الله نظری ظهر امروز - جمعه بیست‌وهشتم شهریور- در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه اظهارکرد: ۵۵ پروژه آموزشی با حدود ۸۰۰ میلیارد تومان در مهر سال‌جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: این طرح‌ها بخشی از ۱۵۶ پروژه سهم استان در برش اول ۷۴۰۰ پروژه ملی است که با هدف ایجاد محیط‌های یادگیری ایمن و با نشاط برای دانش‌آموزان به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان گفت: تحول در نظام آموزشی از سیاست‌های کلیدی دولت چهاردهم است و آموزش صرفاً نظری پاسخگوی نیازهای کشور نیست، به همین دلیل توسعه هنرستان‌ها، توازن رشته‌ای و مهارت‌محوری از رویکردهای اصلی آموزش و پرورش خواهد بود.

وی ادامه داد: بودجه آموزش و پرورش در سال‌جاری نسبت به سایر دستگاه‌ها ۶۷ درصد افزایش پیدا کرده که نشان‌دهنده باور عملی دولت به اهمیت تعلیم و تربیت است.

نظری افزود: در یک سال اخیر حدود ۱۰۰ میلیارد تومان تجهیزات آموزشی و ورزشی برای هنرستان‌ها و مدارس گلستان تأمین شده و همچنین ۱۸۰۰ معلم از طریق دانشگاه فرهنگیان و آزمون‌های ماده ۲۸ جذب آموزش و پرورش استان شده‌اند.

وی از بازگشت بیش از ۲۵ هزار داوطلب رد شده آزمون‌های فرهنگیان در سال گذشته به چرخه استخدام خبر داد و آن را گامی مهم در رفع نیازهای نظام تعلیم و تربیت دانست.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان با اشاره به اهمیت حمایت‌های استانی گفت: نماینده ولی فقیه در گلستان با ساخت ۱۸ مدرسه و حضور مستمر در مدارس، پرچمدار نهضت مدرسه‌سازی است و استاندار نیز به عنوان رئیس کارگروه نهضت ملی مدرسه‌سازی استان، همراهی مؤثری داشته است.

وی در پایان درباره قانون نشان‌دار کردن مالیات توضیح داد: این قانون می‌تواند زمینه‌ساز هزینه‌کرد مالیات در داخل استان گلستان باشد و اکنون ۲۳ طرح از جمله ۱۱ مدرسه، بیمارستان، دانشگاه و سایر مراکز از این محل در حال بهره‌مندی هستند.

کد خبر 906947

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.