بهره‌مندی ۲۵ هزار دانش‌آموز کردستانی از کمک‌های جشن عاطفه‌ها

مدیرکل کمیته امداد کردستان گفت: جشن عاطفه‌ها از امروز با شعار «مهر همدلی» در میادین و معابر شهرهای استان کردستان برپا شده است که کمک‌های آن شامل ۲۵ هزار دانش‌آموز استان می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، رضا طوسی امروز _چهارشنبه بیست‌وششم شهریور_ در مراسم آغاز جشن عاطفه‌ها در میدان آزادی شهر سنندج اظهار کرد: در آستانه بازگشایی مدارس و با هدف ترویج سنت حسنه انفاق، احسان و نیکوکاری، جشن عاطفه‌ها در استان برگزار می‌شود که در سال جاری این پویش در چهار مرحله انجام خواهد شد.

وی افزود: مرحله اول جمعه گذشته در مصلی‌های نماز جمعه، مرحله دوم روز اول مهر با زنگ عاطفه‌ها در مدارس، مرحله سوم روز هفتم مهر با جمع‌آوری کمک‌های دانش‌آموزان در مدارس استان و مرحله چهارم امروز در میادین اصلی شهرستان‌ها با هدف جمع‌آوری کمک‌های مومنانه مردم برگزار می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد کردستان با اشاره به شعار امسال این جشن با عنوان «مهر همدلی» گفت: شهروندان می‌توانند کمک‌های مالی و معنوی خود را از طریق ادارات، مراکز نیکوکاری مجاز و ارسال کد ۵ به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳۸۷، واریز کمک به شماره کارت بانکی ۶۰۳۷-۹۹۱۸-۹۹۹۶-۷۷۴۳ و شماره گیری کد #۰۸۷*۸۸۷۷* واریز کنند.

طوسی تصریح کرد: در استان کردستان کمیته امداد افتخار خدمت به ۷۹ هزار خانوار و ۲۵ هزار دانش‌آموز را دارد؛ ۵۱ درصد این دانش‌آموزان دختر و ۴۹ درصد پسر هستند که ۳۸ درصد در مناطق روستایی و ۶۲ درصد در مناطق شهری زندگی می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: کمک‌های جمع‌آوری‌شده ابتدا به دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد ارائه می‌شود و در صورت مازاد، سایر گروه‌های نیازمند نیز بهره‌مند خواهند شد.

مدیرکل کمیته امداد کردستان تأکید کرد: با توجه به منابع اختصاص پیدا کرده، بسته‌های لوازم‌تحریر به تفکیک مقاطع تحصیلی تهیه و پیش از آغاز سال تحصیلی توزیع خواهد شد.

کد خبر 906385

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.