ناوگان جهانی صمود با ۷۰ کشتی به غزه می‌رود/ ادامه مأموریت انسانی باوجود تهدیدها

خبرنگار المیادین از روی عرشه «ناوگان جهانی صمود» گفت: شرکت‌کنندگان این کاروان دریایی با وجود تهدیدهای اشغالگران، مصمم به ادامه مسیر انسانی خود به‌سوی غزه هستند، این ناوگان شامل ۷۰ کشتی است و ۱۷ کشتی دیگر نیز آماده پیوستن از ایتالیا هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از المیادین، مراد الدلِنسی خبرنگار المیادین از روی عرشه یکی از کشتی‌های «ناوگان جهانی صمود» اعلام کرد که شرکت‌کنندگان این کاروان دریایی با وجود تهدیدهای اشغالگران، مصمم به ادامه مأموریت انسانی خود به‌سوی غزه هستند.

الدلِنسی تصریح کرد که کشتی‌ها در حال حاضر در آب‌های تونس مقابل استان نابل قرار دارند و تأخیر در حرکت آن‌ها به‌دلیل شرایط جوی است، با این حال روحیه همه شرکت‌کنندگان بالا و انگیزه آن‌ها برای ادامه مسیر قوی است.

وی اشاره کرد که تاکنون حدود ۷۰ کشتی در این ناوگان حضور دارند و ۱۷ کشتی دیگر در ایتالیا آماده پیوستن به این کاروان هستند تا مأموریت خود را تکمیل کنند.

این ناوگان با هدف رساندن کمک‌های انسانی و حمایت از مردم غزه حرکت می‌کند و شرکت‌کنندگان حتی در رویارویی با تهدیدهای احتمالی اشغالگران بر ادامه مسیر خود تا رسیدن به مقصد پایبند هستند.

کد خبر 906364

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.