مبارزه با کشت گیاهان ممنوعه در کرمانشاه ادامه دارد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در سال زراعی جاری اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با کشت گیاهان ممنوعه با جدیت دنبال خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سعید کریمی امروز _چهارشنبه بیست‌وششم شهریور_ در جلسه هماهنگی پیشگیری از کشت گیاهان ممنوعه با حضور مدیران و کارشناسان این حوزه، اظهار کرد: اقدامات آموزشی و پیشگیرانه در سال زراعی جاری با قدرت بیشتری ادامه پیدا خواهد کرد.

وی با اشاره به عملکرد سال گذشته افزود: برگزاری همایش‌ها، نشست‌های آموزشی و جلسات چهره‌به‌چهره برای معرفی کشت‌های جایگزین از جمله اقدامات انجام‌شده بود که نتایج مثبتی در آگاه‌سازی کشاورزان داشت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با تأکید بر برخورد جدی با کشت‌های غیرمجاز، گفت: شناسایی کشاورزان متخلف، قطع سهمیه سوخت و عدم اختصاص کود یارانه‌ای از جمله اقداماتی است که در سال گذشته انجام شد و همچنان ادامه خواهد داشت.

کریمی بر اهمیت نقش مدیران جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و مراکز دهستانی در اطلاع‌رسانی تأکید کرد و ادامه داد: همکاری مروجان، شوراهای روستا و دهیاران می‌تواند زمینه‌ساز توسعه کشت‌های اقتصادی و جایگزین باشد.

وی با اشاره به وجود بانک اطلاعاتی کشت گیاهان ممنوعه در استان گفت: به‌روزرسانی این بانک در دستور کار قرار دارد و طی سال زراعی جاری علاوه بر فرهنگ‌سازی، اقدامات عملی برای پیشگیری از کشت‌های غیرمجاز با جدیت دنبال می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: مجموعه جهاد کشاورزی با تمام توان در مسیر مقابله با کشت گیاهان ممنوعه و حمایت از کشاورزان برای توسعه کشت‌های پایدار و اقتصادی تلاش خواهد کرد.

کد خبر 906316

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.