کرمانشاه پیشتاز شبکه «ایران یاران جوان» در کشور است

مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه جوانان گفت: شبکه ملی «ایران یاران جوان» با هدف سازمان‌دهی داوطلبان و کمک‌رسانی در شرایط بحرانی شکل گرفته و امروز با حضور فعال بیش از ۳۲ هزار عضو در سراسر کشور به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، خاطره کلیبری امروز _ سه شنبه بیست و پنجم شهریور _ در مراسم رونمایی از شبکه ملی «ایران یاران جوان» که با حضور جمعی از مسئولان و جوانان فعال اجتماعی در کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: این شبکه با نیت خیرخواهانه و برای کمک به شرایط بحرانی در روزهای آغازین جنگ تحمیلی شکل گرفت.

وی افزود: «ایران یاران جوان» متشکل از سازمان‌های مردم‌نهاد و جوانان دغدغه‌مند است که تمایل دارند در شرایط بحرانی در کنار کشور و مردم نقش‌آفرینی کنند.

۳۲ هزار جوان داوطلب عضو شبکه شدند

مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه جوانان با اشاره به گستردگی این شبکه، اظهار کرد: تاکنون «ایران یاران جوان» در ۳۱ استان کشور راه‌اندازی شده و دارای ۳۲۰ کمیته ملی و ۱۱۶ کمیته شهرستانی است که در مجموع بیش از ۳۲ هزار عضو داوطلب در این شبکه فعالیت دارند و نقش مهمی در آموزش، سازماندهی و توانمندسازی نیروهای داوطلب ایفا می‌کنند.

وی در ادامه با اشاره به جایگاه ویژه کرمانشاه گفت: این استان با نزدیک به پنج هزار جوان داوطلب، رتبه نخست کشور را در این شبکه به خود اختصاص داده است؛ موضوعی که نشان‌دهنده روحیه مشارکت‌جوی جوانان این دیار است.

کلیبری تأکید کرد: هدف اصلی ما، تقویت نهادهای مردمی و افزایش نقش‌آفرینی جوانان در حوزه‌های اجتماعی است. در دولت چهاردهم توجه ویژه‌ای به ظرفیت‌های جوانان در این بخش شده و تلاش ما نیز استفاده حداکثری از توان این قشر برای پاسخ‌گویی به نیازهای استانی و ملی خواهد بود.

کد خبر 906138

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.