«ایران یاران جوان» ظرفیتی بی‌بدیل برای مشارکت و خدمت‌رسانی داوطلبانه جوانان است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمانشاه گفت: شبکه «ایران یاران جوان» فرصتی ارزشمند برای همبستگی ملی است و می‌تواند زمینه شکوفایی خلاقیت، توانمندی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی جوانان را فراهم کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، بهرام سلیمانی امروز _ سه‌شنبه بیست و پنجم شهریور _ در همایش رونمایی از سامانه «ایران یاران جوان» اظهار کرد: جوانان تنها سرمایه امروز ایران نیستند، بلکه معماران فردای کشور به شمار می‌آیند و هر قدم و ایده آن‌ها نقشی ماندگار در توسعه و پیشرفت ایران خواهد داشت.

وی با تأکید بر اهمیت نقش جوانان در مدیریت بحران‌ها افزود: داوطلبی صرفاً یک کار خیر نیست، بلکه مسئولیت اجتماعی است که هر فرد در قبال جامعه خود احساس می‌کند و این روحیه ایرانی، اساس شبکه ایران یاران جوان است؛ خانواده‌ای بزرگ از جوانان همدل که برای سربلندی ایران تلاش می‌کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمانشاه ادامه داد: شبکه «ایران یاران جوان» فرصتی است برای انتقال تجربه‌ها، تقویت همکاری‌ها و مشارکت مستقیم جوانان در تصمیم‌گیری‌های مهم. این بستر می‌تواند ارتباط مؤثری میان نسل جوان و بدنه مدیریتی کشور ایجاد کند و زمینه‌ساز خودباوری و افزایش همبستگی ملی باشد.

وی در پایان تأکید کرد: عشق به ایران در دل هر ایرانی وطن‌پرست می‌تپد و در شرایط پرچالش امروز، بیش از هر زمان دیگری نیازمند وحدت، وفاق ملی و حضور فعال جوانان در عرصه‌های اجتماعی و ملی هستیم.

حمیدرضا عزتی، مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه نیز در این همایش گفت: تاریخ نشان داده است که جوانان این سرزمین در شرایط سخت همچون زلزله و بحران‌های طبیعی، همواره بدون چشمداشت در خط مقدم خدمت‌رسانی قرار گرفته‌اند. اکنون با شکل‌گیری این شبکه، انسجام و هماهنگی بیشتری در فعالیت‌های داوطلبانه فراهم می‌شود.

محمد حسین شاهمرادی، دبیر استانی شبکه «ایران یاران جوان»، نیز از عضویت ۴۶۰۰ جوان کرمانشاهی در این سامانه خبر داد و افزود: این تعداد پیش‌تر حدود ۲ هزار نفر بود، اما با پیگیری‌ها و استقبال جوانان، اعضای شبکه به‌سرعت افزایش یافت. هدف ما جذب ۱۰ هزار داوطلب تا پایان سال جاری است.

وی یادآور شد: فعالیت گسترده داوطلبان در شهرستان‌های مرزی به‌ویژه قصرشیرین نشان داد که ظرفیت جوانان کرمانشاه می‌تواند الگویی ملی در عرصه خدمت‌رسانی باشد.

به گزارش ایمنا، در این مراسم، از سامانه «ایران یاران جوان» که با هدف جذب، ساماندهی و هماهنگی جوانان داوطلب در زمان بحران‌ها طراحی شده، رونمایی شد که این سامانه در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر به ابتکار معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان راه‌اندازی شد و اکنون بستر اصلی فعالیت‌های داوطلبانه جوانان در سراسر کشور به شمار می‌رود.

سامانه «ایران یاران جوان» قابلیت ثبت و پردازش درخواست‌ها، ارتباط مستقیم با دستگاه‌های مسئول، ارائه گزارش‌های آماری و همچنین حفظ محرمانگی اطلاعات افراد نیازمند را دارد و این سامانه نقش پل ارتباطی میان داوطلبان و جامعه را ایفا می‌کند و در مواقع ضروری، ظرفیت‌های جوانان را در اختیار نهادهایی مانند هلال‌احمر و نیروهای بسیج قرار می‌دهد.

کد خبر 906136

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.