بهره‌برداری از ۲۰ واحد صنعتی و معدنی با ۴۶۰ فرصت شغلی در یک سال گذشته

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: طی یک سال گذشته و با راه‌اندازی ۲۰ واحد صنعتی و معدنی به ارزش چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان، ۴۶۰ فرصت شغلی جدید در استان ایجاد شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، احسان باقرخانی امروز _سه‌شنبه بیست‌وپنجم شهریور_ به تشریح عملکرد یک ساله ستاد تسهیل و رفع موانع تولید پرداخت و اظهار کرد: در این بازه زمانی، ۲۰ واحد صنعتی و معدنی با سرمایه‌گذاری ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید، ۴۶۰ شغل جدید ایجاد و ۲۷۷ هزار تن به ظرفیت تولید استان اضافه شد.

وی افزود: ظرفیت ۴۰ واحد نیمه‌فعال نیز با سرمایه‌گذاری ۷۵ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کرد و ۹۰۰ فرصت شغلی جدید فراهم شد، همچنین پنج معدن راکد با سرمایه‌گذاری ۱۵۰ میلیارد تومان احیا و فعال شد که ۶۰ شغل و افزایش ۲۵۵ هزار تن تولید را به دنبال داشت.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه از صدور ۴۴۳ جواز تأسیس صنعتی، ۱۱ پروانه بهره‌برداری معدنی و ۱۲۹ پروانه بهره‌برداری صنعتی خبر داد و گفت: این مجوزها با مجموع سرمایه‌گذاری یک هزار و ۳۲۵ میلیارد تومان، ۱۶۶ شغل جدید و ظرفیت تولید ۴.۶ میلیون تن را برای استان به همراه داشته است.

باقرخانی با اشاره به افتتاح ۳۰ پروژه صنعتی و معدنی در سال گذشته عنوان کرد: مهم‌ترین این پروژه‌ها بیواتانول و بیوایمپلنت بود که در سفر ریاست جمهوری به بهره‌برداری رسید و تأمین مالی آن‌ها از طریق بورس و جذب سرمایه ۱۶۰۰ میلیارد تومانی انجام شد.

وی با اشاره به پروژه‌های نیروگاهی استان گفت: سه نیروگاه خودتأمین برق شامل نیروگاه ۲۴ مگاواتی سیمان مدلل (بهره‌برداری‌شده)، نیروگاه ۱۲ مگاواتی کشت و صنعت مجلل (۷۰ درصد پیشرفت) و نیروگاه ۱۲ مگاواتی ذوب‌آهن بیستون (۸۸ درصد پیشرفت) در حال اجرا یا بهره‌برداری است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه تاکید کرد: در جریان سفر ریاست جمهوری، تفاهم‌نامه‌های مهمی از جمله احداث کارخانه لاستیک خودرو در پاسکار کلهر با سرمایه‌گذاری ۳۰ همت بخش خصوصی، احداث کارخانه قند سوم استان به ارزش ۱۸ همت با همکاری بانک صادرات و طرح توسعه پتروشیمی بیستون ال‌بی با سرمایه‌گذاری ۲۵۰ میلیون یورو و مشارکت بانک رفاه کارگران امضا شد.

باقرخانی با اشاره به موفقیت‌های استان در حوزه صادرات غیرنفتی گفت: کرمانشاه طی سال‌های اخیر همواره در رتبه چهارم یا پنجم کشور قرار دارد که این دستاورد نتیجه تلاش بخش خصوصی و همکاری تشکل‌های صنعتی و معدنی استان است.

کد خبر 906047

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.