وضعیت جاده چالوس و  جاده هراز هم اکنون آنلاین امروز یکشنبه ۲۳ شهریور

رئیس پلیس راه مازندران به تشریح وضعیت جاده‌های شمال و وضعیت هوای محورهای مواصلاتی این استان از جمله چالوس و هراز پرداخت.

هادی عبادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران از برقراری تردد در تمام محورهای مواصلاتی استان خبر داد و اظهار کرد: ترافیک در محورهای مواصلاتی هراز، کندوان، سوادکوه پرحجم و روان است.

وی با بیان اینکه تردد پرحجم در محور کندوان محدوده‌های پل زنگوله، سیاه‌بیشه، هزارچم و صخره گزارش می‌شود، افزود: در محور هراز ترافیک در محدوده‌های لاسم، تکاوران، آب اسک، گزنگ، وانا و چلاو مشاهده می‌شود.

رئیس پلیس راه مازندران با بیان اینکه فعلاً اعمال محدودیت در هیچ‌یک از محورهای مواصلاتی دستور کار نداریم، گفت: با توجه به پیش‌بینی افزایش حجم ترافیک احتمال یک‌طرفه شدن کندوان و هراز داریم.

عبادی تردد در محور سوادکوه را نیمه‌سنگین مطرح کرد و یادآور شد: این حجم تردد در مناطق پل سفید، زیرآب، شیرگاه و ورودری و خروجی قائم‌شهر گزارش می‌شود.

وی با اشاره به وضعیت جوی ارتفاعات خاطرنشان کرد: محورها ابری و آفتابی است، بنابراین به مسافران و رانندگان توصیه می‌شود با احتیاط رانندگی کرده و از سرعت و سبقت غیرمجاز خودداری کنند.

کد خبر 905105

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.