تغییرات مداوم در شهرداری به‌جز تنش و عقب‌ماندگی برای ساری ثمری ندارد

استاندار مازندران گفت: تجربه نشان داده است تغییرات مداوم در شهرداری جز تنش و عقب‌ماندگی برای ساری ثمری ندارد؛ شورا و شهرداری باید با همدلی و حمایت، همکاری داشته باشند تا پروژه‌های شهری به ثمر بنشیند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به‌نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری، مهدی یونسی‌رستمی در جلسه شورای اداری شهرستان ساری اظهار کرد: بیش از هزار میلیارد تومان پروژه در هفته دولت توسط فرمانداری ساری به بهره‌برداری رسید که اتفاق بسیار ارزشمندی است.

وی با اشاره به در پیش بودن آغاز روند انتخابات شورای شهر، این انتخابات را «بسیار مهم» دانست و افزود: تجربه نشان داده است تغییرات مداوم در شهرداری جز تنش و عقب‌ماندگی برای ساری ثمری ندارد؛ شورا و شهرداری باید با همدلی و حمایت، همکاری داشته باشند تا پروژه‌های شهری به ثمر بنشیند.

استاندار مازندران با بیان اینکه با توجه به ۲۷۰۰ پروژه نیمه‌تمام در مازندران، با هدف‌گذاری دقیق بیش از ۱۱۰۰ پروژه افتتاح شد و شاهد بهره‌برداری انبوهی از طرح‌های مهم بوده‌ایم، گفت: به فکر کار و تلاش برای مردم هستیم و زمانی موفق خواهیم بود که مردم به عملکرد ما نمره مثبت بدهند.

یونسی‌رستمی با تاکید بر اینکه به‌دنبال بازی‌های سیاسی نیستیم و شایسته مردم نیست هر روز شاهد یک دعوا در شهر و شهرستان در سطح استان باشیم، عنوان کرد: هر شورایی در هر شهری طی شش ماه آینده دعوا و اختلاف داشته باشد بی‌ملاحظه منحل می‌کنم چراکه مردم معیشت، کار و خدمت، فرهنگ‌سازی پیرامون عفاف و حجاب می‌خواهند.

وی از آغاز تکمیل ۵۰۰ طرح عمرانی دیگر در استان خبر داد و گفت: برای اجرای آنها به ۸۰ همت اعتبار نیاز است و پیش‌بینی می‌شود تا عید نوروز امسال ۸۰ درصد این طرح‌ها اجرا شود؛ همچنین تکمیل طرح‌های جاده سمسکنده، تاکام و ورودی شهر ساری پیگیری می‌شود تا به مرحله اجرا برسد.

استاندار مازندران با اشاره به زیرساخت‌های موجود فرودگاهی در مازندران گفت: زیرساخت‌های موجود برای نشست هواپیماهای پهن پیکر فراهم نیست و داشتن این زیرساخت‌ها حق مازندران و مردم استان است.

یونسی‌رستمی از بعضی کشمکش‌ها و درگیری‌های موجود در مجموعه مدیریت شهری نقاط مختلف استان مازندران گلایه و عنوان کرد: جامعه کشش درگیری و جابه‌جایی شهردار و مسؤولان شهری ندارد و اگر انتخاب می‌کنیم باید پای انتخابی که انجام داده‌ایم، باشیم.

کد خبر 904860

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.