توضیحات تازه قطر درباره نشست اضطراری سران عربی-اسلامی

سخنگوی وزارت خارجه قطر از میزبانی دوحه، دوشنبه از نشست اضطراری سران عربی و اسلامی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ماجد بن محمد الانصاری اعلام کرد: دوحه، دوشنبه میزبان نشست اضطراری سران عربی و اسلامی خواهد بود که این نشست در پی تحولات منطقه‌ای و رخدادهای اخیر به‌ویژه حمله رژیم صهیونیستی به دوحه صورت می‌گیرد.

به نقل از خبرگزاری قنا، وی تصریح کرد که در این نشست سران پیش‌نویس قطعنامه‌ای درباره تجاوزات اسرائیل علیه دوحه مورد بررسی قرار خواهد گرفت و برگزاری این نشست در این زمان نشانگر میزان هم‌بستگی کشورهای عربی و اسلامی با قطر در رویارویی با تجاوزات بزدلانه اسرائیل است.

الانصاری گفت که پیش‌بینی می‌شود مشارکت گسترده‌ای در این نشست سران صورت بگیرد که موضع جمعی قاطعانه‌ای را در قبال تجاوزات اسرائیل و نقض‌های مکرر در منطقه نهادینه می‌کند.

کد خبر 904740

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شهروند IR ۲۳:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
    0 0
    سیاست عملی توسعه طلبانه اسرائیل به حمایت قدرت های بزرگ به ظاهر دوست کشورهای عربی به جایی رسیده که نیاز به تشکیل نیروی نظامی مشترک و حمایت مالی و تسلیحاتی آن از جانب همه کشورهای منطقه است تا بتوانند از طریق زمینی در صورت نیاز اسرائیل را متوقف کنند. مبارزین فلسطینی که غرب آنها را تروریست می خوانند از سرزمین خود دفاع می کنند. و خط مقدم دفاع کشورهای منطقه در قبال تجاوزات اسرائیل می باشد که لازم است حمایت شوند و خط مبارزین فلسطینی در غزه و کرانه باختری و یمن تقویت شود.