متهم اصلی حادثه ضرب و جرح مامور منابع طبیعی آمل دستگیر شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری گفت: متهم اصلی حادثه ضرب و جرح مامور منابع طبیعی آمل با ورود سریع دادستانی و ماموران انتظامی شهرستان دستگیر شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به‌نقل از روابط‌عمومی منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری، علی باقری جامخانه با بیان اینکه روز گذشته مأموران منابع طبیعی شهرستان آمل، یک دستگاه کامیون حامل چوب‌های جنگلی قاچاق را توقیف کردند، اظهار کرد: روز بعد، متهم که از قاچاقچیان حرفه‌ای چوب بوده به همراه دو تن از بستگان نزدیک خود، اقدام به ضرب و جرح یکی از مأموران منابع طبیعی کرد.

وی افزود: بلافاصله با هماهنگی‌های صورت گرفته و حسب دستور دادستان شهرستان آمل، چندین تیم عملیاتی از منابع طبیعی استان و شهرستان به محل مورد نظر اعزام و به صورت نامحسوس و با بهره‌گیری از شبکه‌های اطلاعاتی محلی، پیگیری و ردیابی متهمان را در مناطق آلوده شهرستان آغاز کردند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری با اشاره به اینکه متهمان پس از احساس خطر دستگیری، اقدام به خود زنی کرده و در نهایت به منظور خدمات درمانی به بیمارستان منتقل شدند، تصریح کرد: با هماهنگی دادستان شهرستان، عوامل انتظامی در بیمارستان حاضر شدند و متهم تحت مراقبت قرار گرفت.

باقری جامخانه مطرح کرد: پس از ترخیص پزشکی، متهم اصلی بلافاصله بازداشت و جهت ادامه مراحل قانونی در اختیار مراجع انتظامی قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: این اقدام مشترک و سریع مأموران منابع طبیعی، دادستانی و فرماندهی انتظامی شهرستان آمل، نمونه‌ای از همکاری مؤثر در مقابله با جرایم منابع طبیعی و قاچاق چوب در استان است.

کد خبر 903910

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.