شهادت مأمور پلیس در درگیری با مالک مزرعه کشت خشخاش در دزپارت

فرماندار دزپارت گفت: مأمور پلیس در درگیری با مالک مزرعه خشخاش در دزپارت به شهادت رسید.

حیدر کیخایی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در جریان مراجعه مأموران مواد مخدر برای تخریب مزرعه کاشت خشخاش در روستای «مورد دراز» دزپارت، مالکان مزرعه به سمت مأموران تیراندازی کردند که در این حادثه متأسفانه یکی از نیروهای پلیس مواد مخدر ایذه به درجه رفیع شهادت نائل شد.

وی افزود: این حادثه در ساعت ۱۳ امروز اتفاق افتاد که منجر به شهادت ستوان اصغر بندری از دایره مواد مخدر شهرستان ایذه شد.

به گزارش ایمنا این حادثه هنگام اجرای عملیات مقابله با عناصر مسلح روی داد و مأموریت برای شناسایی و دستگیری سایر افراد دخیل همچنان ادامه دارد.

برای انتقال پیکر این شهید، پایگاه هوانیروز مسجدسلیمان یک فروند بالگرد به ارتفاعات اعزام کرده است. همچنین به گفته منابع آگاه، تحقیقات اولیه برای شناسایی و دستگیری اشرار در ارتفاعات منطقه آغاز شده است.

منطقه کوهستانی دزپارت در شمال شرق استان خوزستان و در محدوده شهرستان ایذه قرار دارد و به دلیل موقعیت جغرافیایی صعب‌العبور، یکی از کانون‌های عملیاتی نیروهای انتظامی و امنیتی برای مقابله با اشرار محسوب می‌شود.

کد خبر 903800

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.