توانمندی‌های تجهیزات پزشکی کشور، موجب افتخار ملی و اطمینان بیماران

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: تولید محصولات باکیفیت داخلی نه تنها مسیر پایداری تأمین تجهیزات پزشکی را هموار کرده، بلکه موجب افتخار ملی و اطمینان خاطر بیماران شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، مهدی پیرصالحی اظهار کرد: تلاش و زحمات جوانان شاغل در صنعت دارو و تجهیزات پزشکی از کارگر ساده تا متخصصان و مهندسان سرمایه ارزشمند کشور است، تولید محصولاتی باکیفیت مانند تجهیزات تنفسی، محصولات تخصصی درمانی، دستگاه‌های بیمارستانی و تجهیزات پیشرفته پزشکی مایه افتخار ملی و موجب اطمینان خاطر بیماران شده است.

وی افزود: در بازدیدها از توانمندی شرکت‌های تجهیزات پزشکی ایرانی احساس غرور می‌کنیم، از ابتدای مسئولیتم هیچ تفاوتی میان دارو و تجهیزات پزشکی در بازدیدها، قیمت‌گذاری، پرداخت‌ها و تخصیص منابع قائل نشده‌ایم، سازمان غذا و دارو این دو بخش را مکمل یکدیگر می‌داند و هر کمبود یا اختلال در یکی از آنها چه در حوزه تشخیصی و چه در بخش مصرفی می‌تواند برای بیمار مشکل ایجاد کند.

رئیس سازمان غذا و دارو به نقش تشکل‌های تجهیزات پزشکی اشاره کرد و افزود: تشکل‌های متعدد ظرفیت بالایی برای پیشبرد امور دارند و هم‌افزایی آنها مسیر پیگیری منافع جمعی را در نهادهای تصمیم‌گیر سرعت می‌بخشد، سازمان غذا و دارو همواره آماده شنیدن دیدگاه‌ها و انتقادات فعالان است و با همکاری ذی‌نفعان می‌توان مسیر توسعه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی را هموارتر کرد.

پیرصالحی خاطرنشان کرد: ادامه حمایت از تولیدکنندگان داخلی و همکاری همه ذی‌نفعان مسیر پایداری تأمین تجهیزات پزشکی را هموار می‌کند و آینده این صنعت روشن خواهد شد.

کد خبر 903636

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.