حفظ اسلام در گرو وحدت مقابل آمریکا و اسرائیل است

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: حفظ اقتدار جهان اسلام در گرو تقویت وحدت و هوشیاری در برابر نفوذ دشمنانی همچون آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای غربی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌شمالی، حجت‌الاسلام رضا نوری امروز _ دوشنبه هفدهم شهریور _ در مراسم تقریب مذاهب خراسان شمالی با تأکید بر جایگاه اساسی وحدت در جهان اسلام اظهار کرد: تفرقه میان مسلمانان یکی از ابزارهای اصلی دشمنان برای ضربه زدن به امت اسلامی است و تنها با همبستگی و انسجام می‌توان در برابر این تهدید ایستاد.

وی با استناد به آیه «واعتصموا بحبل‌الله جمیعاً و لا تفرقوا» افزود: این آیه نه‌تنها دعوت به اتحاد است، بلکه به صراحت از تفرقه نهی می‌کند که نشان‌دهنده جایگاه واجب وحدت و حرمت اختلاف است.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی با طبیعی دانستن تفاوت دیدگاه‌ها در مباحث فقهی و کلامی میان فرق اسلامی گفت: آنچه مسلمانان را به هم پیوند می‌دهد، اصول مشترکی همچون یکتاپرستی، قرآن، قبله واحد و باور به امامت است. این عناصر می‌توانند به‌عنوان ریسمان الهی، پایه‌های وحدت و همبستگی بین مسلمانان را تقویت کنند.

نوری همچنین با اشاره به نقش جریان‌های افراطی همچون داعش در تضعیف صفوف مسلمانان گفت: این گروه‌ها ساخته و پرداخته دست قدرت‌های استکباری هستند و نباید فریب ظاهر آن‌ها را خورد، نبردهایی که آن‌ها به راه می‌اندازند، نبرد مسلمانان با یکدیگر نیست، بلکه حاصل نفوذ دشمن در پیکره امت اسلامی است.

وی ادامه داد: در صورتی که کشورهای اسلامی که از نظر جمعیت و منابع در جایگاه بالایی قرار دارند، به وحدت واقعی برسند، قادر خواهند بود به‌عنوان نیرویی تأثیرگذار در سطح بین‌المللی ظاهر شوند.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی خاطرنشان کرد: با وجود بیش از ۵۷ کشور و جمعیتی فراتر از یک‌ونیم میلیارد نفر، این ظرفیت کاملاً در دسترس است.

نوری گفت: حفظ اقتدار جهان اسلام، در گرو تقویت وحدت و هوشیاری در برابر نفوذ دشمنانی همچون آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای غربی است، راهبرد اساسی برای مقابله با این تهدیدها، اتحاد و همدلی ملت‌های مسلمان است.

کد خبر 903242

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.