تقاطع غیرهمسطح شهدای نیروی دریایی در رشت افتتاح شد

پروژه تقاطع غیرهمسطح شهدای نیروی دریایی رشت مروز (شنبه) با با اعتبار ۱۸۵ میلیارد تومان‌ با حضور نماینده ولی فقیه در استان، استاندار گیلان و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران افتتااح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، پروژه تقاطع غیرهمسطح شهدای نیروی دریایی ارتش در شهر رشت امروز _شنبه پانزدهم شهریور_ با حضور آیت‌الله رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان، هادی حق‌شناس استاندار گیلان، امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر رشت و جمعی دیگر از مسئولان؛ با میزان اعتبار ۱۸۵ میلیارد تومان و به منظور روان‌سازی ترافیک و ارتقای ایمنی شهری به بهره‌برداری رسید.

امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش در این آئین اظهار کرد: نامگذاری پروژه‌های عمرانی به نام شهدای نیروی دریایی اقدامی ماندگار در پاسداشت ایثار و فداکاری نیروهای مسلح است.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، به جایگاه برجسته استان گیلان در دوران دفاع مقدس و نقش کلیدی نیروی دریایی در حفظ امنیت ملی اشاره کرد و افزود: اقدامات نیروهای مسلح در هشت سال دفاع مقدس باید همواره در حافظه تاریخ ملت ایران باقی بماند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش یکی از چالش‌های اساسی شهرهای کشور را اجرای پروژه‌های عمرانی بدون مطالعات جامع دانست و گفت: توسعه پایدار شهری باید با نگاه بلندمدت و بر پایه مطالعات معماری شهری و با هدف ارتقای رفاه شهروندان و نسل‌های آینده صورت گیرد تا علاوه بر بهبود کیفیت زندگی، به رشد اقتصادی نیز کمک کند.

وی، رمز موفقیت ملت ایران در برابر فشارهای استکبار جهانی را تداوم راه شهدا دانست و تأکید کرد: عزت و استقلال کشور تا زمانی که ملت با روحیه ایثار و مقاومت در مسیر شهدا حرکت کند، حفظ خواهد شد.

محمدحسین واثق کارگرنیا، رئیس شورای اسلامی شهر رشت در آیین گفت: مطالعات این پروژه از سال ۱۳۹۲ آغاز شد و در شورای عالی ترافیک کشور به ثبت رسیده بود، اما طی دوره‌های مختلف مدیریت شهری اقدامی برای اجرای آن انجام نشد، شورای ششم و شهرداری با جسارت و اولویت دادن به منافع مردم اجرای پروژه را در دستور کار قرار دادند و امروز شاهد بهره‌برداری آن پیش از موعد مقرر هستیم.

وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی پنج تقاطع غیرهمسطح از سال ۱۴۰۲ افزود: تاکنون سه پروژه به بهره‌برداری رسیده است و یک لاین از تقاطع امام حسین (ع) به تازگی افتتاح شد.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت خاطرنشان کرد: این اقدامات بدون همراهی مدیریت شهری و حمایت‌های شورای شهر امکان‌پذیر نبود و نشان‌دهنده تحقق وعده‌ها به مردم است.

کارگرنیا با قدردانی از صبوری ساکنان مناطق هم‌جوار اجرای پروژه گفت: بابت مشکلات ایجادشده عذرخواهی می‌کنیم و مردم مطمئن باشند هیچ پروژه‌ای در مسیر خدمت به فراموشی سپرده نخواهد شد.

رحیم شوقی شهردار رشت نیز این پروژه را نماد آغاز یک مسیر روشن در توسعه زیرساخت‌های شهری دانست و گفت شورای اسلامی و مجموعه مدیریت شهری رشت با همدلی عزم و اراده در مسیر پیشرفت گام برمی دارد تا رشت را به جایگاهی در شان مردم این شهر برساند.

وی با قدردانی از تلاش‌های نیروهای مسلح به ویژه در روزهای حساس اخیر، افزود: در ایام جنگ دوازده روزه روز اخیر ملت ایران بیش از پیش قدردان تلاش‌ها و فداکاری‌های نیروهای مسلح شدند بی تردید امنیت و عزت امروز کشور مرهون رشادت‌های این عزیزان است.

شهردار رشت معضل ترافیک را یکی از چالش‌های اساسی کلان شهر رشت دانست و بر ضرورت هم افزایی در مدیریت شهری برای حل این مسئله تاکید کرد و افزود: برنامه‌ریزی های منسجمی برای توسعه حمل و نقل عمومی تقویت ناوگان انبوه بر و همچنین راه اندازی رینگ شهری جدید صورت گرفت که که نقش بسزایی در کاهش بار ترافیکی خواهد داشت.

شوقی با اشاره به اقدامات عمرانی دوره ششم شورای اسلامی شهر رشت، خاطرنشان کرد در این دوره احداث پنج تقاطع غیر هم سطح در دستور کار قرار گرفت که تاکنون سومین پروژه به بهره برداری رسیده است

وی تصریح کرد: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۸۵ میلیارد تومان با اجرای ۹۶ شمع و ۴۱۸ طول مسیر یک ماه یک ماه زودتر از زمان مقرر با تلاش متخصصان داخلی و همراهی شرکت نسیم عمران به پایان رسید.

شهردار رشت با اشاره به پروژه‌های پیش رو، گفت: به زودی تقاطع خیابان رودباری نیز به بهره برداری خواهد رسید و این اقدامات گام مهمی در جهت توسعه زیرساخت‌ها روان سازی ترافیک و ارتقا کیفیت زندگی شهروندان است.

تقاطع غیرهمسطح شهدای نیروی دریایی در رشت افتتاح شد

کد خبر 902637

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.